zaterdag 13 juni 2015

Nieuw - Mentos Shakies


Als ik aan Mentos denk moet ik even terug graven naar aantal jaren terug. Mijn oma had de Mentos rollen namelijk altijd in huis en dan was het zoeken geslagen naar de roze variant want die was het lekkerste. Ook op vakantie was dit een standaard rolletje met snoep die bij ons in de handbagage belanden. Maar nu ik er zo over denk is het toch al een hele poos geleden dat ik één van deze snoepjes gegeten heb maar waarom eigenlijk want ze waren altijd heerlijk. Mentos heeft nu iets nieuws wat ook absoluut interessant is namelijk de Mentos Shakies!

Ingrediënten:

Sui­ker, glu­co­se­stroop, vruch­ten­sap­pen (aard­bei, per­zik, ba­naan) (2%), ge­heel ge­hard ko­kos­vet, voe­dings­zuur (ci­troen­zuur), aro­ma's, zet­meel, mal­todex­tri­ne, ver­dik­kings­mid­de­len (gel­lan­gom, cel­lu­lo­s­e­gom, ara­bi­sche gom), emul­ga­tor (su­cro­se-es­ters van vet­zu­ren), glans­mid­de­len (car­nau­ba­was, bij­en­was), kleur­stof­fen (ka­ra­mel, bè­ta-ca­ro­teen, kar­mijn, bie­ten­rood).Mentos shakies is een nieuwe rol met milkshake flavours. Hoe kunnen ze nou weer milkshake smaken in deze snoepjes krijgen? Er zit een mix in van verschillende smaken namelijk:

- Strawberry Shake
- Banana Shake
- Peach Shake

De strawberry shake is toch absoluut mijn favoriete shake en ik ben dus stiekem wel heel nieuwsgierig hoe dit smaakt in een Mentos snoepje. De verpakking ziet er ook onwijs vrolijk en gezellig uit ideaal om uit te delen aan je vrienden. Helaas ben ik de rollen nog niet tegen gekomen in de supermarkt maar zodra ik ze vind komt er absoluut een review van op mijn blog.

Welke smaak lijkt jou het lekkerste van de drie?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.