dinsdag 16 juni 2015

Nieuw - Remia Satésaus Ketjap


Zelf ben ik een groot liefhebber om ketjap te gebruiken om kip te marineren of te gebruiken in een groente wok gerecht. Ketjap geeft net even een extra smaakje aan je gerecht waardoor je de juiste smaak combinatie te pakken hebt. Van mijn moeder heb ik ook geleerd om bij het maken van satésaus altijd even een scheutje ketjap erin te doen en dit bevalt bij iedereen altijd heel goed. Zelf ben ik geen liefhebber van satésaus maar toen ik zag dat Remia nu satésaus ketjap verkoopt vond ik dat echt ideaal. Zo nu en dan is het namelijk best makkelijk om even snel een bakje kant en klare satésaus te gebruiken en deze is ook nog eens met ketjap en knoflook dus dat moet altijd goed in de smaak vallen.

Ingrediënten:

Water, gemalen pinda’s 26%, suiker, ketjap manis 14% (melado, water, zout, sojabonentarwe, kleurstof: E150c, aroma, verdikkingsmiddelen: E407, E412 en E466, zuurteregelaar: E330), azijn, knoflook 2%, gemodificeerd zetmeel, sambal (rode peper, zout), lupinemeel, zout, voedingszuur: melkzuur, specerijen, kleurstof: paprika-extract, conserveermiddel: kaliumsorbaat, verdikkingsmiddel: xanthaangom.

Allergenen informatie:

Bevat geen: melk, ei, vis, schaaldieren, sesam, sulfiet, selderij, mosterd en weekdieren. 

De Remia satésaus ketjap is dus perfect om op tafel te zetten tijdens het mooie weer bij een lekkere barbecue. Geef je gerechten een oosters tintje met een schepje Remia satésaus ketjap.


Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.