dinsdag 9 juni 2015

Overige Cambridge Weightplan 500 producten


Inmiddels heb ik de producten behandeld die ik geprobeerd heb maar er zijn toch nog een aantal producten die niet voorbij zijn gekomen. Je hebt namelijk altijd een aantal smaken waarvan je direct weet dat die niet geschikt zijn voor je en dat had ik ook met een aantal smaken. In dit artikel zal ik toch nog even de overige Cambridge Weightplan 500 producten bespreken want misschien is het wel wat voor jou. Cambridge Weightplan 500 heeft namelijk best een brede keuze aan smaken dus voor ieder wat wils.

Cambridge Weightplan 500 soep:

- Champignon lactose vrij

Cambridge Weightplan 500 shake:

- Banaan
- Cappuccino
- Chocolade sinaasappel
- Chocolade mint

Cambridge Weightplan 500 pap:

- Porridge original

Cambridge Weightplan 500 repen:

- Malt toffee
- Orange

Ready to drink milkshake:

- Aardbei
- Banaan
- Chocolade

Zoals jullie kunnen zien zijn er toch nog wel een aantal producten die ik niet behandeld heb op mijn blog. De ready to drink milkshake pakjes trekken mij niet omdat ik liever zelf in de hand heb hoe ik mijn shake maak. Mijn moeder is bijvoorbeeld helemaal weg van de chocolade mint shakes en de champignon soep maar bij mij zijn deze producten niet in huis gekomen. Ik twijfel wel nog om een keer de malt toffee reep mee te nemen maar ik ben absoluut gek van de chocolade reep. In de komende weken zal ik nog wel wat meer informatie over het Cambridge Weightplan 500 online plaatsen en vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.