dinsdag 30 juni 2015

Restaurant tip - Boss in Assendelft


Aangezien Jasper en ik vorige week maandag in ondertrouw zijn gegaan wouden we samen even een hapje eten maar waar? Alweer een jaar geleden heeft Boss een tweede restaurant geopend in Assendelft en dat is bijna om de hoek voor ons dus onze keuze viel hier al snel op. Wij zijn al een aantal keren wezen eten bij Boss in Purmerend en dat viel toen ook al goed in de smaak. De locatie waar Boss in Assendelft zich gevestigd heeft is ook prachtig en grote pluspunt dat er genoeg parkeergelegenheid is. Verder was het erg gezellig in het restaurant en de bediening ook heel vriendelijk.

Wat kan je verwachten bij Boss in Assendelft?

Je zal een heerlijke avond tegemoet gaan waar je kan genieten van heel verschillende gerechtjes. Denk aan heel veel soorten sushi, biefstuk salade, heel veel soorten kip, satéstokjes, lekkere desserts etc. Teveel om op te noemen maar voor iedereen zit er wel wat tussen. Elke ronde kun je vijf hapjes kiezen per persoon net zolang tot je op een gegeven moment niets meer kunt eten omdat je zo vol zit.


Aantal regels die gelden tijdens het dineren bij één van de Boss restaurants:

1. Je hebt 2,5 uur de tijd om te bestellen
2. Bij elk diner is een drank consumptie verplicht
3. Je bestelt door aan tafel het bestelformulier in te vullen
4. Per bestelling kunnen maximaal 5 gerechten besteld worden per persoon
5. Je mag zo vaak bestellen als je wilt mits je je vorige gerecht op hebt.
6. Laat je sushi staan betaal je € 1,- extra
7. Laat je een warm gerecht staan betaal je € 2,- extra


Dit allemaal vanwege verspillen van eten en dat vind ik een hele goede zet van ze. Je ziet namelijk ook vaak bij wokrestaurant dat mensen heel veel opscheppen en dan de helft laten staan erg zonde. Ik vind dit restaurant zeker een aanrader voor iedereen want het is een keer wat anders dan gewoon een voor, hoofd en nagerecht.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.