maandag 15 juni 2015

Review - Côte D'or Bonbonbloc Crunchy


Als ik één merk moet opnoemen die heerlijk gevulde chocolade verkoopt is het toch echt wel Côte D'or. Ik geef eerlijk toe dat ik met gemak zo'n praline chocolade reep in mijn eentje op kan eten zonder misselijk te worden. Dit is ook direct mijn favoriete reep en toen ik voorbij zag komen dat er nu een nieuwe variant is met een crunchy twist moest ik deze natuurlijk proeven. Mijn ouders en zus hadden hem al geproefd en die waren er van overtuigd dat ik hem lekker vond want hij zou lijken op KitKat Crunchy.

Ingrediënten BonBonBloc Crunchy:

Sui­ker, vol­le melkpoeder, ca­cao­mas­sa, ca­cao­bo­ter, hazelnoten (5%), plant­aar­di­ge vet­ten (palm, palm­pit, shea), amandelen (3%), wei­poe­der (van melk), cashewnoten (2%), tarwebloemmelkvet, emul­ga­to­ren (sojalecithine, zon­ne­bloem­le­ci­thi­ne ), lac­to­se (van melk),melkeiwitten, ge­mou­te gerste-bloem, zout, rijs­mid­del (na­tri­um­car­bo­naat), ma­ge­re melkpoeder, aro­ma. Kan eiandere noten en pinda's bevatten.Het was nog best lastig om op de foto te kleine stukjes crunch te krijgen maar hier zie je duidelijk kleine snippers boven de praline laag. Bij de eerste hap proefde ik de volle praline smaak en daarna een klein knispertje van de crunch laag maar dit maakte het echt perfect. Het geeft de chocolade net even wat extra's en néé ik vind het niet lijken op KitKat Crunchy maar ik snap wel dat je het in de buurt komt. Ik ben blij dat crunch laag niet zo heel extreem overheersend is juist heel goed in balans waardoor je alles nog heel goed proeft. 

Helaas heb ik de Côte D'or BonBonBloc Crunchy nog niet in veel supermarkten gezien en heb ik hem besteld via Jumbo maar ik ga ervan uit dat Albert Heijn hem inmiddels ook wel heeft.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.