dinsdag 2 juni 2015

Review - ERU Chèvre doux


Inmiddels hebben jullie mijn 2 reviews kunnen lezen over ERU Crème de Brie en ERU Crème au Bleu zo niet klik dan even op beide namen en dan word je automatisch door gelinkt naar de artikels. In dit artikel behandel ik de laatste smaak en dat is ERU Chèvre doux of in het Nederlands gezegd smeerbare geitenkaas. Deze smaak was niet gelijk één die ik direct zou kopen in de winkel omdat ik niet zo'n liefhebber ben van geitenkaas maar toch wou ik hem proberen om de review compleet te maken. De eerste twee waren hele lekkere smeersels voor een toastje of op een broodje en zou ik zeker op tafel zetten tijdens een feestje maar is dat bij de ERU Chèvre doux ook het geval?

Er zijn maar liefst drie heerlijke smaken van ERU smeerbare specialiteitskazen:

- ERU Crème de Brie ( smeerbare brie )
- ERU Crème au Bleu ( smeerbare blauwschimmelkaas )
- ERU Chèvre doux ( smeerbare geitenkaas )


Er zit wel buiten de smaak om een duidelijk verschil tussen de drie smeerbare specialiteitskazen en dat is de textuur. ERU Crème de Brie is heel smeerbaar net als een smeerkaas. ERU Crème de Brie is als wat stugger van structuur met een kleine korrel maar nog steeds goed smeerbaar. ERU Chèvre doux vind ik de stevigste structuur hebben die niet zo gemakkelijk uit elkaar valt maar ook nog steeds goed smeerbaar is. Ik geef toe dat ik de ERU Chèvre doux niet heel erg vond om te eten maar ik blijf gewoon nog steeds geen liefhebber van geitenkaas en dat heeft voor mijn gevoel een typische smaak die blijft hangen. Deze smaak vind ik ook ideaal om bij een frisse salade te eten met een stukje stokbrood met de ERU Chèvre doux erop voor een perfecte combinatie.

Ingrediënten ERU Chèvre doux:

Gei­ten­kaas, wa­ter, bo­ter, koe­melk­ei­wit­ten, smelt­zou­ten E452, E339, con­ser­veer­mid­del E234.

Leuke extra actie van ERU is dat je bij aankoop van drie ERU smeerbare specialiteitskazen een gratis luxe kaasmessenset kunt bestellen en die van mij is momenteel onderweg. Wat ik je zeker zou aanraden om alle drie de smaken te kopen, proeven en daarna het messensetje te bestellen! Benieuwd naar de andere 2 smaken blader dan even terug op mijn blog.

Liefs Chantal


Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk of PR-bureau. Dit is niet van invloed op mijn mening of het hier boven geschreven stuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.