dinsdag 9 juni 2015

Review - Zaanse tomaten ketchup natriumarm


In een eerder artikel heb ik al een review geschreven over Zaanse mayonaise natriumarm die bij mij erg in de smaak viel. Wil je deze terug lezen klik dan hier! Tijdens het Cambridge Weightplan 500 dieet word er geadvisseerd om in de eet week zoveel mogelijk natriumarm te eten dus ben ik op zoek gegaan naar natriumarme producten. Zo kwam ik naast de Zaanse mayonaise ook de ketchup tegen en al ben ik een grote liefhebber van curry misschien is dit voor mijn eet week wel een beter alternatief. Natuurlijk moet de smaak dan ook goed bevallen maar dat gaan we vanzelf merken.

Ingredi├źnten:

To­ma­ten (78 g per 100 g ket­chup), sui­ker, ge­mo­di­fi­ceerd ma­├»s­zet­meel, mal­todex­tri­ne, tar­we­zet­meel, voe­dings­zu­ren (melk­zuur, ka­li­um­lac­taat, ci­troen­zuur), ka­li­um­chlo­ri­de, krui­den, na­tuur­lij­ke aro­ma's, aro­ma's, con­ser­veer­mid­del (ka­li­um­s­or­baat), kleur­stof: pa­pri­ka ex­tract.

Natuurlijk ben ik er van bewust dat saus niet goed voor je is maar je mag jezelf toch soms wel even verwennen. Toen ik hem binnen kreeg zag de tube er gewoon uit zoals wij de Zaanse tomaten ketchup kennen alleen heeft deze een blauw lijntje. Verder zag het er veel belovend uit en had ik er zin in.

Maar hoe smaakt hij nou echt?

Ja het was even wennen voor een liefhebber van curry maar ik heb hem door mijn vriend laten proeven en je proeft gewoon tomaten ketchup. Niks raars of aparts want het is gewoon lekker. Het is een prima alternatief voor gewone tomaten ketchup want deze is voor mij nu een stuk beter. 


Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.