dinsdag 23 juni 2015

Tip - ShoppingNight 2015 Den Haag Summer & Sand in the City


Vandaag even een heel ander artikel dan dat jullie van mij verwacht zijn. Géén food artikel, persoonlijke update maar een tip voor een gezellig shopping avondje. Dit jaar vind namelijk de negende editie plaats van ShoppingNight in de binnenstad van Den Haag. Vorige jaar heb ik hier ook aandacht aan gegeven en een aantal lezers van mij zijn toen langs geweest en vonden het onwijs leuk.

Op vrijdag 26 juni vind het ShoppingNight Summer & Sand in the City plaats in Den Haag. Tijdens deze bijzondere maar zeker gezellige avond sluiten de winkeldeuren niet voor middernacht. Dit jaar is het thema Summer & Sand in The City en dat zul je volop terug zien. De Haagse binnenstad wordt namelijk speciaal voor deze nacht omgetoverd in een zalig zomerse strandbestemming met heel veel te beleven aan muzikaal en smakelijk vertier. Maar dit is niet alles want op deze avond word op de Haagse Hofvijver het startschot gegeven voor het WK Beachvolleybal. Op een drijvend podium werken de beste beachvolleybalspelers zich in het zweet.


Het plein word ook nog eens omgetoverd tot een heuze beachclub. Dus kleed je lekker zomers en geniet van een gezellige lange shop avond met je vriendinnen! En blijf vooral lekker lang want hoe later het word hoe hoger de kortingen tot wel 50% in alle winkels.

Hoe ziet de rest van de avond eruit?

Bij binnenkomst in de Haagse binnenstad staan er surfdudes met bloemenkransen op je te wachten. Tussen 18:00 en 19:30 serveren diverse restaurants voor €15,- een mooie dagschotel met als toetje een verrassende goodiebag. Doe een beachbody workshop en workout, doe mee met flipflop run en de Copa Coopavond Quiz met Wheel of Fortune of bekijk de 3D lichtprojectie show.

Verder kun je overal heerlijk eten, dansen en vergeet natuurlijk niet te winkelen!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.