donderdag 4 juni 2015

Top 10 van caloriebommen die je niet te vaak moet eten


We hebben allemaal wel eens ons momentje dat je zo trek hebt in heel veel calorieën dat je van alles naar binnen schuift. Aangezien ik nu bezig ben met het Cambridge Weightplan 500 dieet is het voor mij allemaal nu wel echt even verboden maar de verlangens zijn er nog steeds hoor. Omdat ik toch nieuwsgierig was naar bepaalde gerechten en hun calorieën heb ik hier een top 10 van gemaakt.

1. Kapsalon

Absoluut op nummer één met maar liefst 1800 calorieën. Wauw! Gelukkig ben ik geen liefhebber van een kapsalon maar bij mijn vriend gaan ze er wel heel gemakkelijk in, hij schrok dus ook even. Natuurlijk wisten we van te voren dat het veel calorieën bevat maar dit is bijna wat je op één dag mag eten *oeps*.

2. Ben & Jerry's ijs

Heerlijk maar met maar liefst 1100 calorieën moeten we dit ook maar niet te vaak eten. Geef toe dat je het vaak niet bij één of twee bolletjes kunt laten néé die hele bak gaat op. Jammer maar soms heb je gewoon even zo'n bak ijs nodig maar om gewoon even voor de fun te eten zou ik dus niet meer zo snel doen.3. Pizza

Een pizza kan oplopen tot wel 1000 calorieën en wat een geluk voor mij dat ik echt geen pizza liefhebber ben. Als ik dit ook tegen mensen vertel kijken ze me vaak raar aan ook omdat ik stevig ben en dan hebben mensen vaak al zo'n beeld van je. Vooral door de hoeveelheid kaas die over een pizza word gestrooid komen er alleen maar meer en meer calorieën bij.

4. Hamburger met kaas

De meeste mensen bestellen een hamburger altijd met een plakje kaas ertussen maar dan ben je wel gelijk in totaal 900 calorieën rijker. Gelukkig pluk ik altijd het plakje kaas van mijn burger of bestel zonder dus dat scheelt mij weer wat calorieën maar toch een hamburger is ook een caloriebom.5. Patat met mayonaise

Jammie! het water springt al in mijn mond bij de gedachten want dit is wel één favoriet gerecht van mij maar bevat ook maar liefst 590 calorieën. Natuurlijk valt het redelijk mee als je het vergelijkt met de nummer één maar toch.

6. Turkse pizza

Ik had de Turkse pizza wel wat stapjes hoger verwacht dus dat scheelt weer maar toch tikt de Turkse pizza ook al 450 calorieën aan. Ik snap dat je misschien niet vol zit met één Turkse pizza maar je hebt er al 2 in plaats van een hamburger met kaas waar zou jij voor kiezen?


7. Nachos met cheddarkaas

Als je tapas gaat eten hoort er zeker een bord met nachos op tafel te staan waar je heerlijk van geniet met zijn tweeën of alleen. Hoeveel calorieën zal een bord nachos met cheddarkaas bevatten? 346 calorieën.

8. Tompouce

Nu hebben wij toch wel één van mijn favoriete gebakjes namelijk de tompouce. Wauw! je kunt me hier voor wakker maken en hij valt mij nog mee met 324 calorieën, dat heb ik er gewoon voor over. Gelukkig blijft het meestal wel bij één en je mag jezelf toch soms belonen.

9. Saucijzenbroodje

Dan iets waar ik vroeger echt heel veel naar binnen heb gewerkt een saucijzenbroodje van 310 calorieën. Word ook absoluut bij elk dieet afgewezen om te eten maar tegenwoordig is een klein stukje voor mij ook al genoeg en dan zou je op 155 calorieën zitten dat moet toch kunnen?

10. Cheesecake

Tenslotte cheesecake wat ik sinds vorig jaar ben gaan ontdekken en echt heerlijk vind maar ook dit is een caloriebom van 308 calorieën. Wel is dit de beste keuze in deze top 10!

Ben je geschrokken van de calorie hoeveelheden? Ik wel van sommige maar eigenlijk weet je wel dat de meeste dingen veel calorieën bevatten.

bron: www.viva.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.