zondag 7 juni 2015

Update - afvallen Cambridge Weightplan 500Er kwamen al een aantal keren deze week mailtjes en reacties binnen of ik weer eens een update wou doen over mijn afvallen met Cambridge Weightplan 500 en dat wil ik heel graag. Voor de mensen die wekelijks op de hoogte willen blijven kijk dan elke zaterdag op zussenbloggenover.blogspot.nl. Het afvallen gaat heerlijk en met hele mooie resultaten want de weegschaal is tot nu toe alleen nog maar positief geweest! Op donderdag 9 april 2015 ben ik begonnen en toen was het overduidelijk ik moet wat aan deze kilo's gaan doen.

Eerste weegmoment op 16 april 2015: 5,9 kilo eraf
Tweede weegmoment op 23 april 2015: 2,6 kilo eraf
Derde weegmoment op 30 april 2015: 2,2 kilo eraf
Vierde weegmoment op 7 mei 2015: 1,3 kilo eraf

Vijfde weegmoment op 14 mei 2015 ging helaas niet door vanwege Hemelvaart

Zesde weegmoment op 21 mei 2015: 3,2 kilo eraf
Zevende weegmoment op 28 mei 2015: 1,3 kilo eraf
Achtste weegmoment op 7 juni 2015: 1,2 kilo eraf

Ik ben dus in totaal nu 17,7 kilo kwijt in 7 weken! 

Ik kan het gewoon zelf niet geloven dat ik zoveel kilo al kwijt ben in een paar weken tijd. Ik heb wel al nieuwe spijkerbroeken met aanschaffen ( koop ik nu even zo goedkoop mogelijk ) en mijn shirts worden wat losser. Ik wil niet teveel uitgeven nu aan een garderobe want ik moet straks alles nieuw. Als mensen het nu zien is het vooral in mijn gezicht omdat het niet meer zo plofferig is maar ik wil het liever zien bij mijn buik. Helaas duurt dat nog wel even maar we komen er wel en ik ben onwijs gemotiveerd. Het is alleen voor iedereen weer anders hoe het afvallen gaat want bij de één gaat het heel snel zoals bij mij en bij de ander langzamer. Toch val je rond de kilo wel af per week met het Cambridge Weightplan 500 dieet. 

Onze consulente zegt ook elke week weer dat het echt niet sneller kan en dat weten we want dat hoeft ook niet. Natuurlijk ben je het liefst alles in één dag kwijt maar dat is onmogelijk en dit is al prima zo. Als jullie vragen hebben of iets willen weten mogen jullie mij altijd een mailtje sturen want dat vind ik helemaal geen probleem. Ik ga nog lekker flink wat weekjes door met het Cambridge Weightplan 500 dieet om nog veel meer kilo's kwijt te raken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.