donderdag 11 juni 2015

Valkuilen tijdens Cambridge Weightplan 500


Momenteel ben ik bezig met mijn negende week Cambridge Weightplan 500 maar ik kan jullie zeggen dat dit echt een drama week is. Wij gaan namelijk pas 25 juni weer wegen bij mijn consulente dit in verband met een week dat wij niet konden en de vakantie van haar. Op één of andere manier is dan opeens iets in mijn hoofd dat zegt: Ik ga lekker een weekje genieten zonder Cambridge Weightplan 500. Ja want je weet dat je 3 weken hebt om het goed te maken dus waarom toch niet?

Nou daar gingen we lekker barbecueën, patat en nog een stukje varkenshaas. Tussen de avondmaaltijden door nam ik wel in de ochtend en middag mijn cambridge product maar wat dacht ik zelf dat ik nu niet zou aankomen. Nou wel hoor want er zat gewoon ruim 3 kilo aan! Even een schrik momentje maar wel gelijk voor mezelf duidelijk dat het klaar was en ik dit niet wil en zeker niet moet doen. Op dat moment gelijk weer terug naar mijn 3 producten gegaan en 3 liter water drinken waardoor ik nu gelukkig alweer een kilo minder weeg. Het barbecueën kan geen kwaad als je het houd bij beperkt vlees en groente maar ik nam ook lekker broodjes met kruidenboter en heel veel saus. Ik blijf nog van mening dat je af en toe moet genieten maar dit ging wel even heel extreem.

Zo zie je maar dat je na acht weken goed bezig te zijn met Cambridge Weightplan 500 de knop deels om is maar je zo weer terug bij af bent. Ik wil die kilo's kwijt en ik vind het zonde om het er nu weer aan te eten waardoor ik nu direct weer goed bezig ben maar toch. Het blijft voor mij gewoon een grote valkuil als ik drie weken later pas op de weegschaal moet en dat gebeurde bij elk dieet. Een voordeel is dat het snelle kilo's zijn die je ook weer snel kwijt raakt maar het is me nu heel duidelijk dat ik straks goed moet afbouwen. Ik heb nu nog twee weken te gaan voordat ik weer op de weegschaal ga en voor mij dus nu even streng! Ik wil nog zeker 20 kilo eraf om dan misschien tijdelijk even te stoppen om het later weer op te pakken. Op dat moment ben ik namelijk 37.7 kilo kwijt en dat is heel veel en dan zit ik ook op een gewicht waar ik mijn slank bij voel. 

Ik heb nog wel even te gaan dus weg even met al die lekkere verleidingen om me heen we moeten even door de zure appel heen bijten. Ik heb wel genoten van al het lekkers dat ik heb genomen en geen spijt gehad maar toch ik moet mezelf niet voor de gek houden. Je ziet maar dat je zo weer in je oude eet patroon terecht kan komen en dat is een hele grote valkuil voor mij.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.