donderdag 18 juni 2015

Win een vijfgangendiner in een luchtballonrestaurant - CuliAir 24Kitchen


Toen ik dit voorbij zag komen bij 24Kitchen kon ik dit absoluut niet voor jullie achterwege laten. Wie wil dit nou niet een heerlijk vijf gangen diner terwijl je in een luchtballon zit. Het lijkt mij al super vet om eens in een luchtballon te staan maar in combinatie met een diner is helemaal ideaal. CuliAir is het enige echte luchtballonrestaurant ter wereld. Meesterkok Angélique Schmeinck gebruikt de hete lucht van de luchtballon om hemelse gerechten te bereiden. Aan boord schotelt ze haar gasten op grote hoogte een prachtig menu voor.

Maar hoe maak je kans op deze unieke ervaring?

Laat 24Kitchen weten wat jouw favoriete uitzicht is als je eet, hierdoor maak je kans op een vijf gangen diner aan boord van CuliAir.

Upload via Instagram, Facebook, Twitter of via dit formulier een foto van jouw favoriete eet uitzicht en maak kans op een ballonvaart in de CuliAir luchtballon.

Zelf heb ik natuurlijk ook meegedaan en ik ben benieuwd wie weet win ik het wel! 


Maar niet getreurd als je niet gewonnen hebt want je kunt dit arrangement ook gewoon boeken via www.culiair.nl. Dit luchtballonrestaurant is op 1 oktober 2011 samen met de lancering van Nederlandse eerste foodzender 24Kitchen gedoopt en "On Air" gegaan. Je kunt voor heel veel gelegenheden het luchtballonrestaurant boeken denk aan een bedrijfsuitje, zakenlunch of een jubileum. Je kunt met maar liefst 14 personen tegelijk genieten van de omgeving en het heerlijke eten.

Er hangt jammer genoeg alleen wel een flink prijskaartje aan dit hele leuke culinair uitje. 

- € 415,- per persoon voor een vijfgangendiner bij zonsondergang

Ook zijn er arrangement te boeken voor grotere groepen:

- € 345,- per persoon voor het proeven van luxe tapas en cava bij zonsondergang
- € 295,- per persoon voor een champagne ontbijt bij zonsopgang

Kijk voor meer informatie op www.culiair.nl.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.