maandag 1 juni 2015

Zussenbloggenover #19


De 19e week van onze gezamenlijke blog is alweer voorbij en dat betekend dat we vanaf volgende week alweer 20 weken samen aan het bloggen zijn. We merken ook dat er steeds meer word gereageerd op artikels en via twitter en dat vinden wij natuurlijk super leuk. Deze week stond in het teken van babyvoeding, mijn zevende weegmoment en de review van de leesboeken van Rosie en Robin.

Maandag 25 mei 2015 - We wonen alweer 4 maanden samen

Vandaag wonen Jasper en ik alweer 4 maanden samen en wat is de tijd snel gegaan. Ik kan me namelijk niet eens meer beseffen dat ik kort geleden nog bij mijn ouders woonde want het voelt zo goed en vertrouwd. Elke dag als ik op mijn scootertje weer aan kom rijden bij ons huis voel ik me fijn omdat we in zo'n heerlijk huis wonen en vergeet zeker niet de omgeving.

Dinsdag 26 mei 2015 - Vlog Arnhem

Afgelopen vrijdag 22 mei waren we vrij en gingen we op pad, en voor jullie hebben we ons dagje gefilmd. We gingen richting Arnhem en hebben daar heerlijk gewinkeld. Aan het einde van de vlog laat ik mijn(Amanda) aankopen nog zien.

Woensdag 27 mei 2015 - Tips om beter te verkopen op Marktplaats

Jasper en ik zijn grote liefhebbers van dingen verkopen op Marktplaats en je kunt ons zelf al een klein beetje ervaringsdeskundige noemen. Jasper heeft een grote passie voor games en hij koopt zelf dan hele grote pakketten in waar dan de helft spelletjes voor zichzelf bij zitten en de andere verkopen wij dan weer door. Het is zonde om spellen in je huis te laten staan die je toch niet gebruikt en waarbij je andere mensen namelijk weer blij kan maken. Vandaag heb ik onze tips op een rijtje gezet die bij ons vaak helpen voor succes.

Donderdag 28 mei 2015 - Review Rosie en Robin voorleesboeken

Vorige week stuurde Chantal mij een appje, dat ze boeken had opgestuurd gekregen. En niet zomaar boeken nee voorlees boeken. Ik was razend enthousiast en kreeg van Chantal de boeken afgelopen vrijdag en ik ben meteen gaan lezen in de boekjes. Na dat ik zelf de verhaaltjes had gelezen, ben ik ze gaan voorlezen aan Kian. Tuurlijk is Kian nu ruim 24 weken oud en reageert hij er nog niet op, zat hij wel aandachtig te luisteren/kijken.  

Vrijdag 29 mei 2015 - Zevende weegmoment Cambridge Weightplan 500

Vrijdag heb ik een super leuke dag gehad samen met mijn zus en Kian in Arnhem en ja daar heb ik ook echt van genoten. We begonnen met een bakkie thee met een aardbeienschuitje, daarna een bagel bij Bagel&Beans, onderweg nog een magnum en in de avond gingen we steengrillen. Ja dit was echt even een Cambridge Weightplan loos dagje want ik had er even geen zin in. Ik vind namelijk echt dat je zo nu en dan lekker moet genieten en dat heb ik ook zeker gedaan.

Zaterdag 30 mei 2015 - HIPP Babyvoeding

Potjes voeding van Hipp wij zijn fan en Kian ook. Vandaag een artikel over het eten waar kian dol op is. Als je begint met bij voeden, begint elke ouder met Olvarit ook wij. Nou daar stapte al snel van over hij at het erg slecht.

Zondag 31 mei 2015 - Cadeautips voor Vaderdag

Over drie weken is het alweer Vaderdag en dat betekend in de meeste gevallen dat je dan op zoek gaat naar een leuk cadeau. Natuurlijk zijn er ook mensen die het allemaal maar commercieel vinden en van hun hoeft het niet maar als ze wat krijgen vinden ze het vaak wel super leuk. Wij vinden het altijd lastig om voor onze vader iets te kopen en om eerlijk te zijn vragen wij het eigenlijk altijd aan hem. Onze vader houd van wandelen en die is de afgelopen jaren veel afgevallen dus heeft nieuwe fleece truien nodig. De vrijbuiter in Zaandam verkoopt deze truien dus gaan wij binnenkort maar eens met paps op pad.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.