maandag 8 juni 2015

Zussenbloggenover #20


De eerste week juni is alweer voorbij gevlogen! De laatste maanden zijn voor mijn gevoel zo snel gegaan dat ik niet eens meer weet wat ik de laatste tijd allemaal aan het doen ben haha. Een heerlijk gevoel is wel dat ik over een aantal weken even 1 1/2 week vakantie heb en daarna gaan we gewoon weer door. Tijdens mijn vakantie komen er natuurlijk ook gewoon artikels online want ik werk vooruit zo ook voor zussenbloggenover. Deze week stond in het teken van mijn favoriete cambridge weightplan 500 producten, mijn neefje Kian was een halfjaar oud en Riverdale outlet in Duiven.

Maandag 1 juni 2015 - Receptje en een nieuw begin

Ja ik zou vandaag een heel ander recept plaatsen voor jullie, maar niks is minder waar het word een gezonde lunch. Sinds een weekje let ik iets meer op mijn eten en ja ietsje meer. Wil zo graag die ruim 15 kilo eraf hebben nog dit jaar en alles is zooooo lekker. Maar goed ik zat een beetje te snuffelen op verschillende blogs en instagram. Toen ik opeens werd gevraag door Blogsocietynl of ze mochten volgen. Ik drukte op oke en keek op hun website en tot mijn verbazing kwam ik op een leuke foodblog namelijk http://beaufood.nl/ en ze inspireerde mij met haar sushi wrap ik was verkocht en wou ook een lekkere lunch.

Dinsdag 2 juni 2015 - Riverdale outlet Duiven

Vrijdag 22 mei was het dan eindelijk zover ik ging samen met mijn zus en Kian naar de Riverdale outlet in Duiven. De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat sinds ik samenwoon onwijs gek ben op de spullen van Riverdale. Zo heb ik al een krukje van Riverdale, een theedoos, klok, handdoeken, waxinelichthouders en een krijtbordje voor in de keuken. Langzamerhand wil ik mijn huis steeds meer gaan omtoveren met spulletjes van Riverdale er hangt alleen vaak een flink prijskaartje aan. De Riverdale outlet in Duiven heeft de producten staan van oude collecties tot 70% korting en daar houd ik van dus ik liep als een blij meisje in deze outlet.

Woensdag 3 juni 2015 - Food confessions van Amanda

Gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl is de bedenker van de tag dus neem het gerust ook over voor je blog maar vermeld haar dan wel even. Chantal heeft deze tagg ook ingevuld op haar foodblog chantals foodconfessions

Donderdag 4 juni 2015 - Welke producten zijn favoriet - Cambridge Weightplan 500

Inmiddels zit ik in mijn achtste week Cambridge Weightplan 500 en ja het bevalt me nog steeds goed. In deze weken ben ik er ook achter gekomen welke producten ik heel lekker vind en welke totaal niet. Op mijn eigen blog miszbloggie.nl vertel ik 2 keer in de week wat ik van de producten vind van het Cambridge Weightplan 500. Elk product dat ik heb geprobeerd komt daar tevoorschijn dus als je nieuwsgierig bent neem zeker even een kijkje.

Vrijdag 5 juni 2015 - Wat doet afvallen met een mens?

Ik ben inmiddels 9 weken bezig met afvallen en het gaat lekker want er is al 16,5 kilo af waar ik super trots op ben. Toch zie je vaak om je heen dat mensen gaan veranderen door het afvallen maar waarom worden sommige mensen dan een heel ander persoon. Ik heb best veel overgewicht dus bij mij zie je nog niet duidelijk dat ik deze kilo's kwijt ben maar toch voel ik me wel een stuk lekkerder in mijn vel. Heel gek want ik voelde mij ook altijd prima met die kilo's erbij want hoe zwaar ik ook was ik heb me nooit onprettig gevoeld en straalde.

Zaterdag 6 juni 2015 - Kian een half jaar!

De eerste ontmoeting met tante Chantal, lijkt nog zo kort geleden maar is alweer 6 maanden geleden. Ja iedereen Kian is alweer een half jaartje oud!!!

Zondag 7 juni 2015 - 15 dingen die niemand vraagt tag!

Vandaag is het weer even tijd voor een tag die ik tegen kwam op versusa.nl. Er zijn namelijk altijd wel een aantal vragen die niet worden gesteld omdat ze misschien te genant zijn om te vragen en al helemaal om te beantwoorden. Toch gaan wij deze 15 vragen eerlijk beantwoorden en als je hem leuk vind neem gerust de tag over.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.