maandag 15 juni 2015

Zussenbloggenover #21


Deze week had ik het best wel druk waardoor ik iets minder actief was op mijn blog maar ik doe me best weer om ruim vooruit te werken zodat er dagelijks 2 artikels online komen. Zo had ik vrijdag ook bij zussenbloggenover dat ik een herinnering kreeg of ik mijn artikel af had en néé hoor helemaal vergeten. Dus helaas is er op vrijdag niets online gekomen waar ik onwijs van baal en wat zeker niet nog een tweede keer moet gebeuren.

Deze week stond in het teken van: Mijn neefje een half jaar beeld, mijn achtste weegmoment en het weekendje van Amanda.

Maandag 8 juni 2015 - Achtste weegmoment Cambridge Weightplan 500

Iets later dan normaal maar hij is er weer een update van mijn achtste weegmoment. In week 8 had ik weer mijn eet week en ik heb er echt even van genoten tot zondagavond. Daarna weer de draad opgepakt om een mooi resultaat op donderdag te krijgen. Maandagochtend was de weegschaal alles behalve lief voor me maar donderdag was dat gelukkig een stuk beter.

Dinsdag 9 juni 2015 - Weekendje van Amanda

Afgelopen weekend heb ik zo nu en dan foto's geschoten en dacht deel met jullie wat ik heb gedaan het weekend van 6 en 7 juni!

Woensdag 10 juni 2015 - Mijn favoriete apps op dit moment juni 2015

Ik merk aan mezelf dat ik zo nu en dan nog wel eens wissel met mijn apps dus vandaar weer een kleine update met de apps die nu favoriet zijn. Je hebt duizenden apps dus er is genoeg keuze en daarom word er ook heel vaak gewisseld. Toch zijn er ook een aantal apps die ik nog steeds regelmatig gebruik en absoluut niet kan missen.

Donderdag 11 juni 2015 - Half jaar controle Kian

Woensdag 10 juni was het weer tijd voor een bezoekje aan het consultatiebureau. Het was mooi weer dus gingen we lopend. Kian vind wandelen altijd erg leuk en keek nu ook weer zijn ogen uit.

Zaterdag 13 juni 2015 - Kian een half jaar in Beeld 

Toen ik zwanger was wou ik het eerste jaar leuk in beeld brengen dus ik ben gaan googlen en gaan kijken op pinterest. Nou daar kom je zat tegen. Na het zien van foto's met kaartjes, op de arm bij mama etc. Kozen wij om Kian elke 6de van de maand op een plaid te leggen en op de achtergrond onze datumkalender. Ook hebben we een lijst voor mini foto's baby's eerste jaar.

Zondag 14 juni 2015 - Waar kan je ons voor wakker maken?

Er zijn altijd een paar kleine of grote dingen waar je een mens voor wakker kunt maken. Het is voor iedereen weer verschillend zo kan je soms echt raar opkijken wat een ander lekker vind. Wij gaan vandaag ook vertellen waar je ons voor kunt wakker maken!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.