maandag 22 juni 2015

Zussenbloggenover #22

Het weekend is alweer voorbij maar ik heb nog een dagje vrij want ik ga vandaag iets heel spannends doen maar daar van de week meer over.

Waar stond zussenbloggenover deze week in het teken van: 2 beauty artikels, 

Maandag 15 juni 2015 - Review Essence Oogschaduw

Ja daar is hij weer een beautyartikel. Dit is iets wat zelden voor komt op onze blog, maar chantal had 4 mono oogschaduw's  binnen gekregen. Al snel was het duidelijk dat dit niet paste op haar foodblog, dus vroeg ze aan mij of ik voor jullie er iets mee wou doen. Nou dat vond ik wel leuk en ben aan de slag gegaan met swatches en foto's maken van de mono eyshadows. (zijn beide geen beautymeisjes, maar houd wel van zo nu en dan een make upje)

Dinsdag 16 juni 2015 - Stoppen of doorgaan met Cambridge Weightplan 500 na 10 weken

Inmiddels ben ik bezig met mijn tiende week en het voelt voor mij of ik nog maar net bezig ben maar het zijn toch al 68 dagen. Als je zo de dagen telt zijn het toch al een hoop dagen maar ik voel me echt onwijs lekker sinds ik begonnen ben met Cambridge Weightplan 500. Het is voor mij ook wel duidelijk dat ik zeker nog niet ga stoppen en dus doorga!


Donderdag 18 juni 2015 - Review Blistex Happy Lips

Zo komen er bijna geen beauty artikelen online en deze week is dit nu al de tweede. Een lippenbalsem hoord toch een klein beetje bij beauty want zonder mooie lippen kunnen wij onze lipsticks / lipgloss niet op doen. Alweer twee weken geleden had ik heel erg last van droge en stukke lippen dit doordat het weer zo onregelmatig was. Ene moment heel slecht weer en het andere moment was het weer prachtig buiten. Ik liep in de Kruidvat met mijn moeder en zag daar een hele collectie lippenbalsems hangen en Blistex is toch echt een favoriet dus die ging ook mee.

Vrijdag 19 juni 2015 - The Three Thing Tag

Zaterdag 20 juni 2015 - Tiende weegmoment Cambridge Weightplan 500

De laatste week en volgende week mogen we weer op de weegschaal bij mijn consulente. Ik ben daar stiekem toch wel weer blij om want ik vind het nu allemaal meer een beetje eng. Mijn gewicht schommelt ook onwijs want het ene moment zit ik goed op gewicht maar het andere moment totaal niet. Ik heb vanaf zondag ook weer het Cambridge Weightplan 500 goed opgepakt want zoals ik al eerder aangaf er gaat een knop om als ik weet dat ik even niet hoef te wegen.

Zondag 21 juni 2015 - Papa Tag!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.