maandag 29 juni 2015

Zussenbloggenover #23


Het was een onwijs drukke week dus ik was blij dat ik goed had vooruit gewerkt zo voor mijn eigen blog maar ook zeker voor zussenbloggenover. Ik heb nu nog twee heerlijke dagen vrij en daarna komen er drie hele drukke weken omdat mijn leidinggevende op vakantie is. Dit maakt helemaal niet uit maar dat betekend wel dat ik ruim vooruit moet werken om dagelijks een artikel online heb staan.

Zussenbloggenover stond deze week in het teken van: Een vakantielijstje om mee te nemen, Chantal gaat trouwen en een review van de Danio Specials.

Maandag 22 juni 2015 - Wat neem je mee op vakantie?

Over 39 dagen ga ik een weekje op vakantie samen met mijn schoonfamilie en dat betekend dat ik nu al druk aan het kijken ben wat ik eigenlijk mee moet nemen. Op mijn eigen blog heb ik hier lang geleden al eens een artikel over gemaakt maar voor zussenbloggenover natuurlijk nog niet. Ik heb namelijk een standaard lijstje met de dingen die ik altijd mee neem en deel deze graag met jullie. Hebben jullie nog toevoegingen laat het dna vooral weten.

Dinsdag 23 juni 2015 - Vaderdag Plog

Afgelopen zondag heb ik voor jullie foto's gemaakt en vandaag laat ik jullie Piet zijn eerste Vaderdag zien en hoe wij deze dag hebben doorgebracht. 

Woensdag 24 juni 2015 - Wat is uitslapen?

Ja die vraag stel ik mij heel vaak want wat is uitslapen nou eigenlijk? Voor de één is uitslapen tot een uur of drie in de middag maar voor een ander is 8 uur al uitslapen. In mijn geval ben ik zeker van het uitslapen tot 8 uur en dit heb ik eigenlijk zo vanuit huis mee gekregen. Maar gebeurd het vaak dat ik uitslaap? Nou eigenlijk niet want dit artikel zit ik ook alweer om 07:00 in de ochtend te typen op mijn zondag. Ja misschien kijk je nu met grote ogen naar dat zinnetje maar het is echt waar.

Donderdag 25 juni 2015 - Review Danio Specials

Ik ben geen toetjes liefhebber, maar zo nu en dan lust ik wel een toetje. Nu was er een aanbieding bij de jumbo van de Danio. Ik heb meteen twee smaken besteld die wij nog nooit hadden gehad. Ik bestelde kokos en limoen en Piet koos voor mango en papaya.

Vrijdag 26 juni 2015 - Chantal gaat trouwen!

Vandaag even een heel ander artikel dan dat jullie van mij gewend zijn maar Jasper en ik gaan trouwen! Wij waren dit jaar al van plan om te gaan trouwen maar een datum hadden wij nog niet echt en op de één of andere dag was daar opeens de datum. Inmiddels zijn we al 1 1/2 maand druk bezig met dingen regelen en zijn wij zelfs maandag 22 juni in ondertrouw gegaan dus nu is het toch wel een klein beetje officieel.

Zondag 28 juni 2015 - Elfde weegmoment Cambridge Weightplan 500

Iets later dan normaal maar hier is mijn update van het elfde weegmoment. Na drie weken mocht ik donderdag weer op de weegschaal en na wat mis stapjes was het ook echt wel weer tijd. Ik was de hele week bang dat ik weinig tot niks afgevallen was maar gelukkig viel dit allemaal wel mee. Ik heb 1 1/2 week heerlijk genoten van een eetweek en daarna weer 1 1/2 week de draad opgepakt en met resultaat.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.