donderdag 2 juli 2015

25 dingen die ik voor mijn 25e gedaan wil hebben!


Ik kwam op teskuh haar blog dit leuke artikel tegen waar je een lijstje maakt met 25 dingen die twintigers willen doen, voordat ze 25 worden. Zelf heb ik hier nu nog 2 jaar en een maand de tijd voor dus opzich moet het nog allemaal wel lukken als ik er een beetje snel mee ben. Ik zal over een halfjaar terugblikken om te kijken of ik al wat heb behaald en dit elk halfjaar vol houden tot ik uiteindelijk 25 jaar ben. Ik ben benieuwd!

Mijn 25 before 25 lijst:

1. Naar Londen gaan

Oké misschien is deze een beetje oneerlijk omdat ik vrijwel zeker weet dat dit volgend jaar gaat gebeuren maar wie weet door omstandigheden kan dat ook weer veranderen. Mijn vriend en ik willen heel graag naar Londen en dan niet voor een simpel stedentripje nee minimaal 8 dagen.

2. Mijn eigen kookboek schrijven

Ja en dat betekend niet direct dat ik hem ga publiceren maar gewoon de recepten die ik het meeste maak en het lekkerst vind. Het word dus ook echt een persoonlijk kookboek die ik op elk moment van de dag kan doorbladeren om inspiratie uit te halen. Wie weet dat ik er daarna wel meer mee ga doen maar tot nu toe nog geen plannen.

3. Harry Potter Studio bezoeken

Ja zodra ik Londen ben gaat dit zeker gebeuren want ik ben en blijf een groot fan van Harry Potter. Al ben ik nu 22 jaar de films blijven me boeien en ik kan zo een hele avond/nacht alle delen kijken zonder tussendoor te slapen.4. Zwanger zijn / Mijn eerste kindje hebben

Ja ik hoop toch echt wel dat als ik een vaste baan heb en het voor de rest stabiel blijft dat ik binnen deze twee jaar zwanger zal raken en wie weet zelf onze kleine man / dame op de wereld te hebben gezet. Ik wil graag kinderen en als ik mijn neefjes zie rond huppelen word dat steeds meer bevestigd.

5. Kerst vieren in ons huisje met de familie

Dit lijkt mij onwijs gezellig ondanks ons kleine en knusse huisje maar het moet gewoon af en toe gewisseld worden toch? Eigenlijk altijd is het bij mijn ouders en vorig jaar voor het eerst bij mijn zus dan ik ben eigenlijk dit jaar aan de beurt dus wie weet.

6. Groene smoothie maken en opdrinken

Ik heb nog nooit in mijn leven een groene smoothie gemaakt laat staan opgedronken en eigenlijk ben ik hier best wel nieuwsgierig naar. Toch ben ik ook wel weer bang want er gaat van alles doorheen wat vaak niet mijn smaak is dus het moet er toch een keer van komen.7. Zelfstandig ondernemer worden

Ja ik weet gewoon dat het in me zit om een ondernemer te worden en ik heb ook een heel goed doel voor ogen. Ik wil namelijk Cambridge Weightplan consulente gaan worden nadat ik succesvol ben afgevallen en dat zou betekenen dat ik zelfstandig ondernemer ga worden. Voor een baas werken vind ik helemaal niet erg maar het liefst heb ik toch zelf de touwtjes in handen.

8.  Onder de 100 blijven

Ik ben nu druk op weg om onder de 100 te komen en dat wil ik vanaf dan ook zo houden. Daarom hoop ik zeker als ik 25 ben dat ik nog steeds eronder zit mits ik eventueel zwanger zou zijn.

9. Voetbalwedstrijd van Ajax in de Arena

Ja mijn vriend is nog nooit in de Arena geweest en ik ben een groot liefhebber van Ajax dus een wedstrijd in de Arena kijken lijkt mij super leuk voor hem maar ook zeker voor mezelf.10. Cursus Engels volgen

Ja mijn Engels is niet dramatisch maar ook zeker niet geweldig dus een cursus Engels erbij volgen zou ik zeker nog willen. Eventueel zelf nog een taal als Frans/Spaans maar dat is voor langere termijn.

11. Minicruise naar Newcastle

Ja het lijkt me drie keer niks om op de boot te gaan varen maar ik wil het toch een keer hebben gedaan. Gezellig met moeder en mijn zus een dagje shoppen en dan weer met de boot terug.

12. Lunchen bij de Librije

Ja het mag na mijn 25e ook nog maar ik wil hier zo graag een keer heen en natuurlijk er hangt een leuk prijskaartje aan maar het lijkt me een prachtige ervaring.


13. Een worteltaart maken

Zoveel mensen die hem al gemaakt hebben en ik als foodblogger nog nooit daar moet verandering inkomen.

14. Trouwen

Oké ik mag dan wel in ondertrouw zijn maar ik wil dit toch gedaan hebben voor mijn 25e dus hij staat gewoon tussen mijn lijstje!

15. In Duitsland hebben gereden

Wij gaan jaarlijks naar Duitsland maar daar zelf rijden zie ik mezelf toch niet zo één, twee, drie doen toch wil ik het wel een keer gaan doen want mijn vriend zegt dat het allemaal wel meevalt. Duitsland is een prachtige omgeving maar heeft ook bergen waarbij je wel in de juiste versnelling moet zitten en genoeg gas geven hier ben ik nog wel een beetje bang voor.


16. Foodchannel op YouTube

Ik heb nou eenmaal een grote passie voor food en dat betekend dat ik op een gegeven moment ook mijn eigen YouTube foodchannel wil beginnen. Ik probeer het nu al maar ik kom langzaam op gang en dat vind ik onwijs jammer.

17. Van blond naar grijs

Ik zit er al een tijdje over na te denken om mijn haar grijs te verven nouja grijze plukjes in eerste instantie. Het is momenteel helemaal in en ik vind het prachtig staan bij blondines dus ben er erg benieuwd naar.

18. Taste of Amsterdam

Als food liefhebber moet ik hier gewoon een keer heen en snel!


19. Rollende keukens

Als food liefhebber moet ik hier gewoon een keer heen en snel!

20. Drie gangen menu bereiden voor een grote groep

Ik vind het heerlijk om in de keuken te staan en als ik voor mijn eigen familie zou moeten koken zou je op 10 mensen uitkomen. Toch wil ik de uitdaging nog wat groter maken en dit voorbereiden bij de familie van mijn vriend waar je dan uitkomt op 16 mensen. Wij gaan jaarlijks met zijn allen op vakantie en er zijn verschillende allergieën dus een extra uitdaging. Dit jaar word het niet maar wie weet voor volgend jaar!

21. Onder de sterren in slaap vallen

Ik wil dit toch nog eens doen tijdens een vakantie als het mooi weer is.


22. Cocktail workshop

Ik vind dit al tijden heel fascinerend dat je van iets heel kleins iets heel moois kan maken.

23. Grote barbecue geven voor familie/vrienden

Wij willen heel graag een buitenkeuken en dat betekend dat je dan ook flink wat mensen kunt uitnodigen voor een gezellig feestje. Jaarlijks word mijn verjaardag altijd gevierd met een barbecue en ik hoop zelf dat het dit jaar weer kan maar dat ligt puur aan de vorderingen van de tuin.

24. Leuk spaarpotje

Wij willen allebei sparen dat scheelt maar ik wil ook gewoon een goede basis op onze spaarrekening hebben voor leuke uitjes, extra uitgaves of vernieuwingen. Dus ik hoop dat ik over 2 jaar een leuk centje op onze spaarrekening zie staan.

25. Lang weekend weg met mijn moeder en zus

Dit lijkt me onwijs gezellig aangezien wij natuurlijk alle drie niet meer bij elkaar wonen. Natuurlijk zien we elkaar regelmatig maar een gezellig meidenweekend lijkt mij wel leuk.

De eerste tien waren heel gemakkelijk op te noemen maar daarna werd het toch wel steeds lastiger ik ben heel benieuwd hoe ik over een halfjaar erbij sta. Heb ik al een aantal afgevinkt of juist totaal niet?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.