donderdag 30 juli 2015

Bijna vakantie dus vakantie stress!


Ik mag alweer genieten van mijn tweede vakantiedag maar morgen vertrekken wij dan eindelijk voor een weekje naar Duitsland. Dit doen wij samen met mijn schoonfamilie en dat betekend met 15 man in één heel groot huis. Ja in het begin was het voor mij ook even wennen maar inmiddels is dit al de zoveelste keer dus het is inmiddels wel gewend. Toch komt er bij elke vakantie weer vakantie stress omhoog want op het laatste moment moet er nog zoveel gebeuren.

- Huis schoonmaken
- Koffers inpakken
- Identiteitskaart ophalen
- Navigatie en route bepalen
- Alle artikels afmaken voor Miszbloggie
- Alle artikels afmaken voor Zussenbloggenover
- Alle was wegdraaien 
- Laatste boodschappen doen
- Lang de Primark

Ja deze waslijst moet er vandaag nog even allemaal gebeuren en dat zorgt wel voor een klein beetje stress. Hier komt ook nog eens bij dat tussen 11:00 en 13:00 ons nieuwe loungeset geleverd gaat worden waardoor ik thuis moet zijn. Ik heb dus besloten om in de ochtend even uit te slapen en alles in huis te doen om daarna nadat ons loungeset er is gelijk door naar het centrum te gaan. Drukdrukdruk! maar het komt vast en zeker allemaal goed. Ik wil er voor zorgen dat er dagelijks één artikel minstens online komt en nog een leuk dingetje want ik ga proberen elke dag te vloggen op mijn vakantie. Ik heb zelf altijd heel veel plezier van andere vlogs en dus wil ik ook eens die stap gaan nemen. Het word misschien een hele flop maar dan heb ik het wel geprobeerd. 

TikTikTik! Hierna nog 9 artikels schrijven voor Miszbloggie en nog 5 artikels voor Zussenbloggenover. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.