vrijdag 31 juli 2015

Culinaire app - Tender

Misschien ben je wel bekend met de app Tinder waarbij je mannen of vrouwen tegenkomt en eventueel een afspraakje mee kunt gaan plannen. Zelf heb ik deze app nog nooit gebruikt omdat ik al vier jaar samen ben met mijn vriend en Tinder toen nog niet bestond maar het blijkt heel succesvol te zijn. Toch richt ik mij meer op food gedeelte en daar is nu ook wat voor namelijk Tender het werkt precies als Tinder want je ziet heerlijke recepten voorbij komen.

Iedereen die in de keuken staat heeft wel eens inspiratie nodig want wat moeten we vanavond weer op tafel zetten? Tender is het perfecte hulpmiddel hiervoor want je vind de perfecte match met de Tender app. Tender gaat voor jou op zoek naar verschillende lekkere recepten die je allemaal kunt opslaan in je eigen digitale kookboek. Hierdoor kun je ze gemakkelijk terug vinden om ze te bereiden.

Wat moet je doen?

- Installeer de app op je telefoon
- Stel jouw voorkeuren in

En laat de app zijn werk doen naar heerlijke recepten. Wanneer je naar links veegt verschijnt er binnen enkele secondes een nieuw recept maar wil je het recept bewaren veeg dan links hierdoor word hij automatisch opgeslagen in je kookboek. Tender is gevuld met honderden gerechten die van het internet komen maar ook blog en culinaire websites. De makers van de Tender app zijn ook van plan om in de toekomst de voedingswaarden ook erbij toe te voegen.Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.