woensdag 1 juli 2015

Doelen Juli 2015Het is vandaag alweer 1 juli wat zijn de weken voorbij gevlogen. De laatste tijd heb ik niet eens meer door welke dagen het is omdat het zo druk is op mijn werk en al het geregel ook nog voor ons huis. Wij zijn namelijk bezig met het opknappen van onze tuin en voorbereiding voor de bruiloft dus druk druk druk. Ondanks alles zou ik toch nog wat doelen hebben bereikt deze maand? Zelf ben ik er weinig mee bezig geweest dus ik ben bang dat het iets minder succesvol is dan normaal.

1. In totaal 21 kilo kwijt zijn

Helaas op 9 ons na is het met deze maand niet gelukt maar ach ik ben nu wel al 20,1 kilo kwijt en daar ben ik ook super trots op! Ik moet de eisen gewoon niet meer zo hoog leggen voor mezelf want het gaat nu langzamer en ook had ik nu 3 weken er tussen met wegen waardoor ik in een valkuiltje kwam. Toch ben ik blij met het behaalde resultaat en we gaan er gewoon weer voor.

2. Mooiere Instagram foto's

Ja en nee, ik ben wel heel erg bezig geweest met mijn Instagram opschonen en het letten op mijn foto's. Dus in dat geval ben ik zeker wel tevreden en heb ik mijn doel bereikt alleen plaats ik nog wel weinig foto's en dat vind ik jammer. Ik kijk namelijk dagelijks op Instagram maar vaak schiet het er in om het zelf te gebruiken.


3. Het huis wat meer af krijgen

Ja en nee. We zijn heel druk bezig met de tuin en ik hoop dat we eind deze maand een stuk zijn opgeschoten want mijn paps heeft wel alle schuttingen neergezet in 1 1/2 dag. De trap heb ik helaas al van twee leveranciers niets gehoord dus op naar de derde. Wat betreft mijn vitrine kast en open haard die hoef ik nu even niet meer te hebben want ik vind mijn huis prima zo.

4. Recept video online plaatsen

Helaas weer een maand dat ik niets met YouTube heb gedaan en ik wil het eigenlijk ook deze maand niet als doel erop gaan zetten want het gaat me waarschijnlijk nu ook weer niet lukken. Ik zit er wel heel erg over na te denken om weer eens een vlog op te nemen ook omdat ik eind juli op vakantie ga. Ik beloof niks maar wie weet.

Tijd voor de nieuwe doelen van de maand Juli!

1. Mijn vriend goed verassen als wij 4 jaar samen zijn

Ik wil dit jaar iets speciaals gaan doen omdat wij op 23 juli 4 jaar samen zijn en twee dagen later een half jaar samen wonen. Alleen wat het gaat worden weet ik nog niet maar het moet iets zijn wat hij zeker niet meer gaat vergeten.

2. In totaal 22,5 kilo kwijt zijn

Dit betekend dat ik nu nog 2,4 kilo af moet vallen en dit is een wat realistischer doel denk ik. Ik zit nu in mijn eetweek dus zal deze week weinig tot niets afvallen en daarna vast wel weer. Toch ben ik blij met alles wat er af is hoor maar 22,5 kilo eind deze maand zou top zijn!


3. Het huis netjes houden

Zo nu en dan schiet het er nog wel eens in om het huis netjes te houden. Hiermee bedoel ik dus dat mijn vriend en ik niet alles achter onze kont heen slingeren. Post, tijdschriften, papiertjes, kleding etc. Ik vind het namelijk erg fijn als het huis netjes is en daarom wil ik het ook zo houden.

4. Hardlopen oppakken

We gaan het weer proberen want ik heb nu hardlopen met Evy gekocht voor op mijn mobiel dus ik MOET nu eigenlijk toch wel gaan beginnen. Ik denk dat het sporten ook nog even een duwtje geeft in de goede richting tijdens het afvallen en ik heb al veel te lang geleden gesport.

Ik heb zin in deze maand want voor je het weet heb ik eindelijk even vakantie! Maar eerst nog 30 dagen wachten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.