woensdag 22 juli 2015

Gratis bij Deen: Tuc CrackersToen ik een klein meisje was heb ik heel vaak Tuc crackers gegeten en dan de original was absoluut favoriet want ik kan me haast niet herinneren dat er toen al andere smaken waren. Later heb ik nog wel eens de cheese variant geprobeerd maar toch bleef ik bij de original Tuc crackers. Deze maand kunnen we volop genieten van de Tuc cracker want we mogen 2 verpakkingen gratis proberen. 

Er zijn maar liefst vier smaken waar je uit kunt kiezen:

- Tuc crackers original
- Tuc crackers bacon
- Tuc crackers cheese
- Tuc crackers paprika

Zelf ga ik absoluut voor de Tuc crackers original want deze zijn gewoon super lekker en ik wil de paprika variant ook wel eens proberen al twijfel ik of ik deze toch niet al eerder een keer geproefd heb.

Hoe kun je twee verpakkingen gratis krijgen?

1. Je koopt een product in een Deen supermarkt
2. Vraag om je kassabon en neem deze mee
3. Bezoek de website: www.deen.nl/gratis
4. Vul daar je gegevens in
5. Je ontvangt het bedrag binnen 7 werkdagen op je rekening

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.