dinsdag 28 juli 2015

Nieuw - Maggi roerbaknoedels ketjap knoflook



Zoals jullie misschien wel weten vind ik de Maggi roerbaknoedels heel erg lekker maar ook is het makkelijk en snel te bereiden. Als ik er twee ingrediƫnten zijn die ik vaak gebruik is het ketjap en knoflook. Nu zag ik opeens daar een nieuwe smaak voorbij komen tijdens mijn werk namelijk Maggi roerbaknoedels ketjap knoflook! Ja dit word vast en zeker mijn favoriet want dan kan niet anders met deze twee heerlijke smaken.

Ingrediƫnten:

Noe­dels 85,6% (tar­we­bloem, palm­olie,zout, zuur­te­re­ge­laar (E501), sta­bi­li­sa­tor (E452)). Mix 14,4% (sui­ker,so­ja-ei­wit­hy­dro­ly­saat 1,9%, ge­jo­deerd zout, spe­ce­rij­en (knof­look 0,5%, cay­en­ne­pe­per, gem­ber, noot­mus­kaat), gist­ex­tract, kleur­stof­fen (E150c, pa­pri­ka-ex­tract), zuur­te­re­ge­laar (ci­troen­zuur), aro­ma's (met glu­tenei­e­renso­jamos­terd en sul­fiet), zon­ne­bloem­olie). Mo­ge­lij­ke spo­ren van melk, sel­de­rij, se­sam.

Maggi Vers idee voor Roerbaknoedels Ketjap Knoflook. Een heerlijke maaltijd vol verse groenten, die je in een handomdraai op tafel tovert.

- Zelf toevoegen: 250 gram kipfilet, 400 gram Chinese roerbakmix
- Dit gerecht bevat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente voor de avondmaaltijd
- Geschikt voor het hele gezin (3-4 personen)

Binnenkort zal ik de roerbaknoedels gaan maken en dan komt er nog even een artikel online met hoe ik het vond smaken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.