donderdag 2 juli 2015

Volgend jaar - Ben & Jerry's vegan ijs


Wie heeft er nou nog niet eens Ben & Jerry's ijs gegeten? Mijn moeder een paar geleden begreep helemaal niets van de mensen die zo gek waren op dit ijs totdat zij er zelf een hapje van nam. Ben & Jerry's ijs is absoluut favoriet voor mij alleen vanwege de prijs koop ik het niet zo vaak. Voor mij is dit ijs echt geschikt voor speciale gelegenheden want voor je het weet is de bak op!

Vandaag heb ik een nieuwtje voor jullie en dat is dat er een vegan variant op de markt word gezet van Ben & Jerry's. Dit betekend dat de basis wordt van ofwel kokosmelk of amandelmelk, hierdoor zit er helemaal geen koemelk in het vegan ijs. Er zijn genoeg ander ijsmerken die vegan ijs produceren maar Ben & Jerry's is er toch wel één met een grote naam die deze stap maakt.

Ben & Jerry's raakte geïnspireerd door een petitie van fans die vroegen om vegan ijs. Hoeveel handtekeningen bevatte deze peititie? 27.0000! Vanaf voorjaar 2016 zal het vegan ijs van Ben & Jerry's verkocht worden in Amerika en later in het jaar ook in Europa.

Bron: culy.nl

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.