zaterdag 1 augustus 2015

Doelen augustus 2015


Mijn eerste ochtend in het prachtige Olsberg vlakbij Winterberg is nu een feit maar het is ook vandaag weer tijd om te kijken of ik mijn doelen in Juli heb bereikt. Onze tuin is eindelijk klaar en dat was toch echt wel het hoogtepunt van Juli. Donderdag is ook nog eens ons nieuwe loungeset binnen gekomen dus na de vakantie gaan wij heerlijk van de tuin genieten.

1 - Mijn vriend goed verrassen als wij 4 jaar samen zijn.

Dit is toch wel goed gelukt want wij gaan eind dit jaar een dagje vertoeven in de prachtig stad Parijs, hij mag met 8 van zijn vrienden gaan paintballen in een horror hospital en we zijn uit eten gegaan. Mijn vriend verraste met met een prachtige bos witte en rode rozen, mijn lievelingschocolade en mocht de loungeset van mijn dromen uitkiezen! 

2 - In totaal 22,5 kilo kwijt zijn.

Op 2 ons heb ik dit bereikt want ben nu 22,3 kilo kwijt maar helaas toch niet helemaal gehaald. Het was even een raar maandje qua afvallen maar ik zit nog steeds in de goede vibe. 

3 - Het huis netjes houden.

Ja dit lukt mij steeds beter want zodra het even rommelig word ruim ik het op en is alles weer spik en span. Als je het namelijk een beetje bijhoud is het ook niet zoveel werk in één keer. 

4 - Hardlopen oppakken.

Opnieuw is het mij deze maand geen één dag gelukt maar ik had het ook heel druk en als ik dan thuis kwam was ik gebroken. Ook om 4:30 in de ochtend te gaan hardlopen zag ik niet zitten dus helaas. Mijn vriend en ik gaan wel de schoenen meenemen op vakantie maar ik betwijfel nog of we ze ook nog echt gaan gebruiken.

Tijd voor de nieuwe doelen voor de maand augustus!

1 - Vloggen!

Ja ik ben van plan om tijdens mijn vakantie elke dag te gaan vloggen dus het moet in principe gaan lukken maar ik vind het wel nog heel spannend en eng. Ik heb in de dagen voor mijn vakantie wel al wat proeffilmpjes opgenomen en daar was ik redelijk tevreden om. 

2 - Definitief beslissing maken voor de trouwkaart

Ja ik had een trouwkaart waar ik helemaal weg van was maar begin nu toch wel weer mijn twijfels te krijgen. Het is zo lastig en je wilt wel een leuke kaart! Ook moeten ze eind augustus / begin september op de bus dus het word tijd om de knoop door te hakken.

3 - Sushi maken voor mijn vriend

Zelf ben ik geen liefhebber van sushi maar mijn vriend juist wel. Ik wil al heel lang een keer zelf sushi maken en de zomer is daar heel geschikt voor. Na de vakantie dus maar eens de stap nemen,

Aangezien ik een groot deel van augustus op vakantie ben heb ik deze maand maar 3 doelen en wie weet met een doel minder haal ik er nu wel wat meer.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.