vrijdag 14 augustus 2015

Kookboek tip - Efteling polles pannenkoekenboek


Misschien ben je wel eens wezen eten in Polles Keuken tijdens een bezoek in de Efteling en dan weet je wat voor magisch gevoel daar hangt. Terwijl je heerlijk zit te genieten in Polles Keuken zie je van alles om je heen zoals een ronddraaiend rad boven het fornuis en pruttelende potten. Helaas is het niet altijd mogelijk om hier wekelijks een bezoekje te brengen maar niet getreurd want we kunnen het nu ook thuis maken met het Polles Pannenkoekenboek.


In elk huishouden word er wel eens een pannenkoek gebakken en vaak is het ook nog één van de eerste gerechten die kinderen zelf leren maken. In Polles Pannekoekenboek komen de meest verrassende pannenkoeken aan bod. Polle, het ijverige koksmaatje van de koninklijke keuken van Hartenhof en al zijn medebewoners geven hun lekkerste pannenkoeken recepten prijs. Polle leert je hoe je een pannenkoek moet bakken. Pardoes de Tovenaar en prinses Pardijn laten zien hoe je je pannenkoek kunt versieren. Aliciana de oude toverfee tovert de mooiste taarten voor de hele familie. Koning Pardulfus weet alles van toetjes vandaar zijn dikke buik. Ten slotte groot magister Almar brouwt wonderlijke beslagjes voor pannenkoeken zonder gluten, koemelk en andere ingrediënten waar sommige kinderen helemaal niet blij van worden.


Polles Pannenkoekenboek is dus voor elk kind geschikt hoe groot of klein ze ook mogen zijn. Nu denk je misschien dat het boek alleen te koop alleen te koop is bij de Efteling maar niets is bijzonder waar want bij Bol.com is hij al verkrijgbaar voor €12,50.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.