vrijdag 7 augustus 2015

Nieuw - Grand Italia speltpasta


Grand'Italia introduceert een nieuwe pasta namelijk de spelt pasta. Deze pasta is voor iedereen die kiest voor lekker en bewust eten want spelt begint steeds meer om gevraagd te worden. De Romeinen wisten het al: spelt is niet alleen lekker, het is van nature ook rijk aan voedingsstoffen. Niet voor niets herontdekken steeds meer mensen dit eeuwenoude graan. Grand'Italia maakt het kiezen voor spelt extra makkelijk met de pastaklassiekers: Penne en Spaghetti, op basis van spelt. 100% volkoren pasta's met een subtiele nootachtige smaak en een lekkere bite.

Grand'Italia staat voor al het goede dat Italiƫ te bieden heeft: bijzonder lekker en rijk eten gemaakt van echte, pure ingrediƫnten. Koken zoals de Italianen dat doen met Grand'Italia kan iedereen een pasta maestro zijn.

Spelt is niet alleen bijzonder smaakvol, ook is het rijk aan voedingsstoffen. De belangrijkste stoffen van spelt zitten in de kiem van de korrel. Bij de spelt pasta van Grand'Italia worden de zemelen en kiemen behouden bij het vermalen van de granen. Spelt bevat ook nog eens meer voedingsstoffen dan andere graansoorten.Liefs ChantalGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.