woensdag 19 augustus 2015

Review - Coconut Dream Original


Ik bestel altijd mijn boodschappen online bij de Jumbo en regelmatig krijgen we nieuwe producten bij onze boodschappen toegevoegd. Oké misschien liggen ze wel al langer in de winkel maar voor mij zijn ze vaak nieuw en laat ik het nou heel leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen. Voor onze vakantie hadden wij drie pakken Coconut Dream Original in onze kratten zitten en die heb ik inmiddels geproefd.


Coconut Dream Original bestaat uit natuurlijke ingrediënten, is vetarm, een bron van calcium en vitamine D2 & B12. Wat ik een groot pluspunt vind omdat je het tegenwoordig veel vaker hoort is dat deze kokosdrank geen lactose, melk of soja bevat. In mijn schoonfamilie is er namelijk één die geen lactose mag en de andere geen soja en soms is het dan toch best lastig om vervangende producten te vinden. Gelukkig met de jaren komt er steeds meer op de markt qua producten die zij ook mogen maar een aantal jaar terug was dit toch echt wel lastig. Je kunt de Coconut Dream Original zien als een gezond drankje die geschikt is voor eigenlijk bijna iedereen. Top!


Tenslotte waarschijnlijk wel het belangrijkste hoe smaakt de Coconut Dream Original? Nou ik ben absoluut niet een groot liefhebber van kokosdrank maar toch wou ik deze proberen omdat ik zoveel goede verhalen erover had gehoord. Als ik aan een kokosdrankje denk verwacht ik een troebel en een doorzichtig drankje maar dit was alles behalve waar want dit leek op melk. Natuurlijk er bestaat ook kokosmelk maar daar had ik op dat moment helemaal niet bij stil gestaan.

Je ruikt een herkenbare kokosgeur maar dit proef je niet heel erg sterk terug. Ik vind dit heel erg op melk lijken met een kleine kokos twitch maar niet overheersend. Ik ben er niet weg van maar ik kan me voorstellen dat dit een prima vervanger is voor een glas koemelk. Een liefhebber van melk en kokos moet deze Coconut Dream Original zeker eens proberen want ik denk dat je er helemaal weg van zal zijn.

Ik heb al in meerdere supermarkten de Coconut Dream Original zien staan en ook nog eens in andere varianten dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.