zaterdag 15 augustus 2015

Tijd voor iets anders!


Mijn passie voor eten is heel groot maar ik merk dat ik het toch soms lastig vind om hier dagelijks artikels over te schrijven omdat ik niet gauw tevreden ben. Verder vind ik dat mijn blog meer is dan alleen "FOOD" dus wil ik eigenlijk een wat bredere weg uit gaan slaan om mijn blog vernieuwd te houden. Ik ben er alleen nog niet echt over uit wat ik nou precies wil aangezien ik op zussenbloggenover ook over van alles en nog wat schrijf. Miszbloggie moet wel blijven aanvoelen als mijn eigenlijk persoonlijke blog waar het over de dingen gaat waar mijn passie ligt.

Zoals jullie de laatste dagen wel hebben kunnen zien is dat er vlogs online zijn gekomen en hoe bang ik er eerst voor was, hoe leuk ik het nu vind. Het is misschien verre van perfect en bij mijn laatste vlog had ik pas door dat je het filmpje over het gehele beeld op YouTube kon plaatsen maar het is gewoon een leerproces. Ik ben zeker van plan om vaker te gaan vloggen en ik vond het uiteindelijk ook niet zo heel erg om mijn hoofd online te staan. Het bewerken van de vlogs en het terug kijken was super leuk en ik heb in een deuk gelegen en het is gewoon leuk om later terug te kijken. Ik wil dus echt gaan groeien met YouTube en hier meer mee gaan doen maar het moet wel in balans blijven met mijn blog.

Wat kun je de komende tijd gaan verwachten op Miszbloggie.nl?

Aangezien ik nog een beetje zoekende ben kan het misschien nu nog heel rommelig over komen maar jullie weten dat ik er mee bezig ben. Ik wil een vaste upload dag in gaan plannen voor een wekelijks YouTube filmpje. Voor nu zal dit bestaan uit een vlog of een recept video want ik ben en blijf een food liefhebber. Met mijn artikels wil ik vanaf nu gaan werken met alleen maar mijn eigen foto's want dit geeft toch meer een "EIGEN" gevoel en niet geknipt en geplakt van een ander. Waar de artikels over gaan blijft natuurlijk FOOD maar ik wil ook wat meer de algemenere kant op gaan. Je kunt hierbij denken met leuke tips voor een dagje weg of budget artikels. Toch ga ik proberen om bij de meeste artikels wel weer even een klein FOOD onderwerpje erbij toe te voegen want dat is mijn grootste passie.

Momenteel houd ik het nog even op één artikel op een dag maar zodra ik er wat beter in zit wil ik weer naar twee artikels gaan. Mijn vaste uploadtijd is 06:00. Ik hoop dat jullie deze nieuwe twist leuk vinden en tips zijn natuurlijk altijd welkom.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.