woensdag 30 september 2015

Chantal gaat vaker vloggen!Ja jullie lezen het goed ik ga vaker mijn camera pakken om te vloggen. Een groot deel van mijn vlogs zullen natuurlijk hier online komen maar ook zijn er een aantal die in de toekomst op zussenbloggenover komen! Volgen jullie de blog samen met mijn zus nog niet dan zou ik zeker eens een kijkje nemen.

Ik ben tijdens mijn vakantie in Duitsland voor het eerst een week gaan vloggen en tot mijn verbazing vond ik dit echt super leuk vandaar dat ik dit gewoon vaker wil doen. Ik geef toe dat ik het nog wel heel spannend blijf vinden want je loopt wel tegen een camera te babbelen waar iedereen bij is maar BOEIE! Aangezien ik dus serieus deze stap heb genomen ben ik van mijn mobiel overgestapt naar de SAMSUNG NX3000. Het is misschien niet de kleinste vlogcamera maar ik vind het wel echt super mooi en dat is ook heel belangrijk.


De Samsung NX3000 die ik heb gekocht heeft een bruine retro look waar je wel van moet houden maar anders is er ook nog een zwarte en witte variant. Wat absoluut niet kon ontbreken was het 180 graden kantelbare schermpje. Als je vloggers volgt zie je dat de meeste een camera hebben met zo'n schermpje omdat je dan kan zien of je wel scherp bent want dat zou anders zonde zijn. Ook zit er WIFI op zodat je gemakkelijk de beelden kunt versturen naar je mobiel/laptop. Dit is niet alles want waar ik de camera het meeste voor ga gebruiken is het filmen en daarom is FULL HD toch wel heel handig. Zo zit er ook een lens op van 16-50 mm waardoor de camera wel wat te groot zal zijn om even in je broekzak te stoppen maar wij vrouwen hebben toch altijd een tas mee. Verder zitten er nog heel veel meer leuke handigheidjes aan deze camera maar ik ben gewoon heel blij met mijn aankoop.

Door deze camera zal het vloggen voor jullie ook veel leuker worden omdat het dan een tikkeltje professioneler lijkt. Natuurlijk ben ik dat nog lang niet maar ik doe mijn best om kwalitatieve goede filmpjes online te zetten en de overstap van mobiel naar de Samsung NX3000 is zeker een goed begin. Jullie kunnen dus over iets meer dan een week weer vlogs verwachten en ik hoop dat jullie het ook net zo leuk vinden als dat ik het vind.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.