maandag 21 september 2015

De MyBreastFriendstagVandaag weer even tijd voor een tag en dit keer een heel andere tag dan die je normaal gesproken online ziet staan. Ik kwam deze tegen bij Judith van www.pinkpress.nl en ik was zo enthousiast dat ik hem heel graag met jullie wil delen omdat er vragen worden gesteld waar de meeste vrouwen toch wel hun mening over hebben. Iedereen denkt namelijk weer anders over haar borsten.

1. Wat is je favoriete kleur bh?

Dan houd ik het heel saai op zwart maar onder een gekleurd shirt ga ik voor een lichtroze die neigt naar huidskleur.

2. Heb jij en/of je partner een naam voor je borsten?

Néé niet echt zover ik weet want misschien heeft hij wel heel sneaky een koosnaam voor ze haha.

3. Zou je ooit iets aan je borsten laten veranderen (plastische chirurgie)?

Néé maar zeg nooit nooit want misschien denk ik over een aantal jaar anders over mijn borsten. Momenteel ben ik erg tevreden en dan wil ik het liefst zo houden.

4. Indien van toepassing zijn je borsten veranderd tijdens/ door je zwangerschappen?

Deze vraag is momenteel nog niet van toepassing op mij!

5. Controleer je ze wel eens?

Ja zeker want je hoort best vaak om je heen dat mensen borstkanker hebben en je kunt er daarom het best zo vroeg mogelijk bij zijn.

6. Komt er borstkanker voor in je familie?

Helaas wel, mijn oma en tante hebben het gekregen en gelukkig zijn ze daarna wel genezen maar je hoort steeds meer je hoort het jammer genoeg steeds vaker om je heen. Ik denk dat iedereen wel iemand in zijn omgeving heeft die tegenwoordig borstkanker heeft of gehad.

7. Ken je de stichting Pink Ribbon?

Ja zeker en ik vind dat je er tegenwoordig gelukkig bijna ook niet meer omheen kan. Er word steeds meer georganiseerd om Pink Ribbon wat meer naamsbekendheid te geven en dat vind ik goed. Zelf heb ik jaarlijks de agenda's gekocht om de stichting te steunen en ook de leuke armbandjes.

8. Wat is het eerste wat in je opkomt als je aan borstkanker denkt?

Beslissingen! Je moet namelijk als vrouw vaak je borst(en) afstaan en die keuze lijkt mij verschrikkelijk. Gelukkig kunnen ze tegenwoordig heel veel doen maar dan nog.

Hierbij tag ik mijn zus Amanda van zussenbloggenover om deze tag ook te gaan doen. Verder mogen jullie natuurlijk ook deze tag doen en laat het me dan even weten.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.