woensdag 16 september 2015

Mini foto shoplog Ikea / ActionZondag had ik even zin om naar de Ikea te gaan aangezien ik op zoek was naar gebakbordjes voor onze verjaardag aankomende zaterdag en een nieuwe wc-borstel. Natuurlijk kwam ik ook met wat andere dingen thuis maar ik heb mezelf nog aardig in gehouden. Het was wel super druk bij de Ikea omdat er een gedeelte van de parkeerplaats was afgesloten maar gelukkig vonden we wel snel een plekje.


Waar ik voor kwam heb ik ook gekocht en dat is een nieuwe wc-borstel. Die van ons begon een beetje te roesten en op een gegeven moment vind ik die dingen ook gewoon niet meer zo schoon. Wij hebben een aantal blauwe details in de wc vandaar dat ik voor deze retro look ging voor € 6,99.


Dan de gebakbordjes waar ik ook op zoek naar was in de Ikea maar helaas niet kon vinden. Wij hebben het grijs gekleurde servies van de Ikea maar dat kon ik geen geschikte gebakbordjes in vinden en de rest was niet mijn smaak. Eenmaal in de Action kwam ik deze gebakbordjes tegen waar mijn oog al eerder op was gevallen en dat voor maar €0,99 per stuk. 


Néé ik krijg geen kindje maar ik wil wel heel graag een kinderstoel hebben in mijn huis voor het geval één van mijn neefjes langs komt. Ik had er één gekocht in een landelijke stijl maar deze is totaal niet geschikt voor de twee kleine mannetjes wat het nu nog zijn dus werd mij aangereden de Ikea kinderstoel. Voor € 9,99 heb je een kinderstoel waar ze ook nog eens goed in kunnen meegroeien. 


De muur bij onze bank vond ik een beetje saai en ik wou daar graag nog een plankje ophangen. Bij de Ikea vond ik hele mooie van één met white wash. Dit is niet helemaal goed te zien op de foto maar zodra het zonnetje erop schijnt is dit heel goed te zien. Hier zal onze fotolijst op komen te staan met onze trouwkaart en misschien nog een leuk lijstje. 


Servetten heel saai maar we hadden ze wel nodig voor ons feestje aankomende zaterdag. Je hebt ze echt in heel veel kleuren maar omdat het ook Jasper zijn feestje is besloot ik om voor de blauwe te gaan. 


Tenslotte nog een fotolijstje waar onze trouwkaart/puzzel in zit. Deze willen wij graag in zicht in ons huis en goed bewaren omdat het wel iets speciaals is.

Dit was mijn mini shoplog van de Ikea en Action. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.