maandag 28 september 2015

Mini shoplog Lush


Vrijdag ga ik heerlijk samen met mijn vriend een weekje naar Centerparcs Heijderbos en dus was het tijd om even naar de website van Lush te gaan om wat te bestellen. Zelf hebben wij geen bad in ons huis maar als wij dan in een huisje zitten met een bad moeten er ook bruisballen mee. Zo heb ik nu ook weer drie verschillende bruisballen besteld om even een momentje voor mezelf te creĆ«ren. 


CREAM CANDY BATH

Een heerlijk zoet vanillebad, snoeperiger dan dit wordt het niet, Verkruimel onder stromend water voor een bad vol bubbels. € 4,45 voor 100 gram. 


THE EXPERIMENTER 

Schitterende kleuren van vetiver, tonka en vanille maken van je bad een magische ervaring. Laat je bad vollopen met warm water, stap er lekker bij en laat je bath bomb opbruisen. € 5,95 voor 180 gram.


FROZEN

Een magische mix van opwekkende grapefruit, neroli en rozenolie. Laat je bad vollopen met warm water, stap er lekker bij en laat je bath bomb opbruisen. € 5,95 voor 200 gram.

Ik ben een groot liefhebber van vanille vandaar dat je deze geur vaak ziet terug komen en alleen al die kleuren die er worden achtergelaten in je bad maken je toch al vrolijk. Ik ben heel benieuwd hoe ze uiteindelijk zullen bruisen in bad maar dit zal ik doormiddel van een video gaan vastleggen. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.