vrijdag 18 september 2015

Review - Mora funmix Holland uit de AirfryerWij hebben bewust gekozen om geen frituurpan in huis te nemen omdat je toch snel geneigd bent tijdens een drukke dag om even makkelijk te eten. Die frituurpan is zo warm en de hapjes zijn zo gebakken dus néé die komt ons huis zeker niet in. Vorige jaar tijdens een event van Mora heb ik een prachtige Airfryer gekregen en hiermee kun je lekkere broodjes afbakken maar ook snacks die geschikt zijn voor de Airfryer of oven. Mora richt zich heel erg op de Airfryer en zo hebben ze ook mini snacks die wij vorige week tijdens het feestje van mijn vriend hebben uitgeprobeerd.

Ik vond dit een ideaal moment want wij hadden een huis vol jongens die natuurlijk wel van een vette hap houden maar zullen ze de Mora funmix Holland uit de Airfryer ook lekker vinden? In deze zak Mora funmix Holland zitten circa 28 snacks variërend uit: Mini kaassoufflé, gehaktballetje, bamihapje en kipcorn. Zeker vier snacks die de meeste mensen wel lusten dus dat vond ik ook wel een groot voordeel aan deze zak.

Bereidingswijze Mora funmix Holland in de Airfryer:

- Verwarm de Airfryer voor op 200 graden
- Na een minuut of 3 doe je de snacks voor 6 minuten in de Airfryer.

Mora adviseert om de snacks per 14 te bakken maar zelf gooide ik alles in het bakje en ze waren allemaal goed gaar. Dus heb je net als mij ook geen geduld dan is het zeker geen probleem zolang je de temperatuur maar op 200 graden houd. Maar nu het belangrijkste waren ze ook lekker?

Nou zeker wel de mannen hadden ze binnen NO-TIME op en ze dachten echt dat ze gewoon uit de frituur kwamen want uit een oven zijn ze nooit te eten. Het viel dus erg in de smaak en zelf had ik een mini kaassoufflé genomen en ik geef wel toe dat die niet helemaal smaakt naar een gefrituurde kaassoufflé maar hij smaakte wel goed. Zeker een aanrader want je kan deze hapjes ook gewoon bereiden in de oven en frituurpan voor de mensen die geen Airfryer hebben.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.