zondag 27 september 2015

Trots mogen zijn!


Gisteren heeft mijn vader onze voortuin opgeknapt en toen besefte ik dat we best wel trots mogen zijn. Eigenlijk zijn wij mensen niet vaak trots op onszelf en waarom eigenlijk niet? Er zijn bij mij de laatste jaren heel veel momenten geweest waar ik totaal niet trots op mezelf was maar nu juist het omgekeerde. 

Ik heb een aantal jaar geleden een paar stomme fouten gemaakt waaronder veel gelogen en misschien wel één van de stomste fouten is dat ik mijn studie niet afgemaakt heb. Ja daar kom je achteraf allemaal achter want dit zou wel kunnen betekenen dat ik heel veel mis zou gaan lopen. Ik had dus echt niet verwacht dat ik op mijn 22e eigenaar zou zijn van mijn eigen koophuis samen met Jasper. Nu alles zo zijn eigen plekje begint te krijgen ben ik toch wel super trots op mezelf dat ik ondanks velen tegenslagen het zover heb geschopt. 

Natuurlijk heb ik heel veel te danken aan mijn ouders, Jasper, zus en de rest van mijn familie. Zonder hun was ik niet uit dat zwarte gat gekomen en dit bereikt. Nu kan ik gewoon lekker genieten van het leven zonder me zorgen te hoeven maken of het financieel allemaal wel kan. Natuurlijk heb je soms ook wel eens een dure maand maar sparen staat op nummer 1 bij ons. Daarom vind ik dat we wel wat vaker trots op onszelf mogen zijn! Je kunt niet altijd perfect zijn en dat ben ik ook zeker niet maar de kleine dingen kunnen je toch ook al trots maken. 

Zo ben ik trots op ons huis maar ook mijn relatie met Jasper en de goede familieband die heb ik met mijn eigen familie. Toch kan ik ook trots zijn als ik iets nieuws koop waar ik heel goed voor heb gespaard zoals mijn nieuwe camera waar ik binnenkort meer over ga vertellen. Momenteel zit ik best wel in een positieve vibe en ik geniet gewoon van elke dag. 

Wees dus wat vaker trots op je zelf, ook jij verdient het!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.