donderdag 17 september 2015

Update trouwen!


Ja het is al bijna zover want over maar liefst 56 dagen stap ik het huwelijksbootje met Jasper. We staan beide nog steeds achter deze beslissing en hebben er stiekem heel veel zin in. Natuurlijk het word geen grootste bruiloft zoals je die wel vaker ziet op de televisie maar daar gaat het ook allemaal niet om. Op deze dag ga ik mevrouw Leeflang worden nou eigenlijk Leeflang-Zeeman want ik behoud mijn meisjesnaam ook gewoon. Tegenwoordig kan zelfs de man de achternaam nemen van de vrouw hoe bizar.

In het artikel van gisteren zagen jullie misschien al onze trouwkaart voorbij komen al is het eigenlijk een puzzel. Per toeval kwamen wij hierop terecht toen wij op zoek gingen naar een puzzel kaart. Dit was gewoon een simpele kaart waarbij een puzzelstukje miste maar néé daar was de puzzelkaart. Wij waren eigenlijk vanaf het eerste moment verkocht maar voor de zekerheid wel even een proefexemplaar besteld en daarna maar ons eigen ontwerp ingeleverd. Toen wij ze binnen kregen moesten we de puzzelstukjes nog allemaal los maken, in zakjes doen en daarna in een doosje. Eenmaal alle puzzels verpakt zijn ze de volgende dag op de post gegaan en wat werd er leuk gereageerd door onze familieleden. Nieuwsgierig geworden of wil je het zelf neem dan even een kijkje op www.locomix.nl.


Zaterdag 10 oktober ga ik op zoek naar een jurk en néé het word geen witte bruidsjurk maar wel een jurk die ik op andere speciale gelegenheden kan dragen denk aan bijvoorbeeld kerst. Ik vind het zonde om honderden euro's uit te geven aan een jurk die ik maar één keer ga dragen vandaar deze keuze. De jurk word dus ook één die gewoon in maten verkrijgbaar is dus geen poespas met nog aanpassingen op het laatste moment.

Dan nog de bruidstaart waar ik al bij veel banketbakkerijen heb over geinformeerd maar ik nog niet zeker weet waar ik hem uiteindelijk wil gaan bestellen. Zelf ga ik ook nog even langs bij de man van een collega van mijn zus want die is vroeger banketbakker geweest en maakt deze taarten nu in zijn vrije tijd. Een bruidstaart hoort bij deze dag en welk prijskaartje er ook aan hangt maakt mij eerlijk gezegd niet uit als het maar de taart van mijn dromen word.

We hebben dus nog ongeveer twee maanden de tijd om de laatste dingen te regelen en dan is de grote dag waar ik heel veel zin in heb. Daarna vertrekken we namelijk eerst naar België voor een overnachting en de dag erna naar Frankrijk met de familie. Spannende weken maar ook een leuke tijd die gaat komen. Ik houd jullie zodra er weer nieuws is natuurlijk op de hoogte.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.