zaterdag 5 september 2015

Wat te doen, wat te doen?

Zoals jullie gemerkt hebben zijn er een aantal dagen geen artikels online gekomen en daar voel ik me best wel schuldig over. Mijn passie voor eten is heel groot maar ik vind het de laatste tijd wel lastig om dit over te brengen op mijn blog. Soms ben ik gewoon niet zo enthousiast en wil ik over iets anders schrijven maar omdat ik zo een grote stempel op het foodbloggen heb gelegd voel ik me schuldig. Toch wil ik wat meer andere onderwerpen naar boven gaan brengen op mijn blog waaronder een persoonlijke touch. Bloggen over eten en drinken zal ik altijd blijven doen maar ik ga zo nu en dan ook schrijven over de andere dingen die ik leuk vind en die heel dicht bij mij staan. 

Ik streef er momenteel naar om dagelijks één artikel online te zetten om 06:00 en hopelijk in de toekomst gaat het me weer lukken om dit te verdubbelen. 

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Tja het is jouw blog natuurlijk! Je moet vooral doen wat fijn is voor jou, anders wordt het ook maar een verplichting en is niemand blij!
    Groetjes sabrina

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.