donderdag 1 oktober 2015

Doelen voor oktober 2015


De laatste maanden heb ik mijn doelen voor .... niet meer geplaatst omdat ik er niet helemaal mijn draai in kon vinden maar toch wil ik hem er weer in gaan gooien.

1. JURK VOOR MIJN BRUILOFT!

Ja over 42 dagen stap ik in het huwelijksbootje met Jasper en néé ik heb nog steeds geen jurk. Hier heb ik bewust voor gekozen omdat ik natuurlijk Cambridge volg en van plan was nog kilo's eraf zou halen maar momenteel zit ik even op een stabiel gewicht. Zaterdag 10 oktober zal ik dus samen met mijn moeder en zus de jurk gaan uitzoeken en kopen. SPANNEND!

2. BRUIDSTAART!

Een eis van mij was dat er bij onze bruiloft wel een bruidstaart moest wezen en welk prijskaartje er ook aan hangt dat maakt mij niet uit. Ik ga binnenkort met mijn zus even een datum prikken bij een kennis van haar die in zijn vrije tijd taarten maakt. Kan hij niet aan mijn wensen voldoen dan zal ik toch echt even langs een banketbakker moeten gaan want voor je het weet moet hij op tafel staan!

3. SPORTEN!

Een paar weken geleden ben ik met volle moed weer begonnen met hardlopen en ik geef toe dat ik het heel fijn vond maar helaas is het weer helemaal weg gezakt. Ik kan wel met een excuus komen dat ik het zo druk had (was ook wel echt zo) maar een gaatje van 30 minuten moet je altijd kunnen vinden. Ik zit er daarom ook weer aan te denken om lekker Zumba te gaan doen op de WII U en zo nu en dan de hardloopschoenen weer te pakken.

4. VLOGGEN!

Ja ik heb een nieuwe camera gekocht waar ik super blij mee ben en voor een groot deel is hij bedoeld voor mijn YouTube kanaal. Ik vind het vloggen namelijk heel leuk en misschien nog wel een beetje spannend maar ik wil het vaker gaan doen. Tijdens mijn weekje Centerparcs zal ik ook elke dag gaan vloggen dus die gaan jullie zeker zien maar ook andere leuke uitjes in de maand oktober.

Ik heb dus nu wat doelen op een rij gezet die wat meer gerealiseerd kunnen worden en niet dat ik elke maand weer met een excuus moet komen. Deze vier dingen staan echt op de planning dus ik ga er ook vanuit dat ze volgende maand allemaal afgestreept zijn!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.