woensdag 28 oktober 2015

EVEN OFFLINE MAAR IK BEN TERUG


Jullie zullen misschien wel denken waar is Chantal gebleven? Nou ik ben der weer want het is zo de druk de laatste tijd maar néé het is nog zeker niet voorbij. Ik merk ook aan mezelf dat het af en toe even teveel word maar gelukkig heb ik lieve mensen om me heen. Over twee weken is het namelijk zover dan stap ik in het huwelijksbootje met Jasper en ik vind het toch best wel spannend allemaal. Gelukkig heb ik inmiddels een trouwjurk en is de bruidstaart geregeld maar toch. 

Elk weekend staat er wel wat op de planning waardoor ik alleen maar druk bezig ben met van alles en nog wat waardoor het bloggen er een beetje inschiet. Néé ik ben jullie zeker niet vergeten want ik vind het heerlijk om nu weer bezig te kunnen zijn al geef ik toe dat ik nog best druk ben. Dit weekend is na een aantal weekenden wel gelukkig weer even rustig. Volgend weekend heb ik op zaterdag een High Tea met de vrouwen van mijn familie als vrijgezellenfeestje en zondag gaan we naar Diergaarde Blijdorp. Een paar dagen later sta ik dan in de trouwzaal met Jasper om dezelfde dag te vertrekken naar België voor een overnachting om daarna weer naar Frankrijk te gaan.

Een groot voordeel is wel dat ik volop inspiratie heb voor miszbloggie.nl maar nu nog even goed inplannen wanneer ik alles ga schrijven voor jullie. Verwacht daarom voor nu even om de dag een artikel maar ik hoop zo snel mogelijk weer dagelijks een artikel online te kunnen plaatsen. Er gaan een heleboel leuke dingen gebeuren de komende weken en daar neem ik jullie natuurlijk mee naar toe.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.