donderdag 8 oktober 2015

Hoe eet jij je pannenkoek?


Pannenkoeken kun je echt op heel veel verschillende manieren eten maar hoe eet jij eigenlijk je pannenkoek? Bij ons thuis was het altijd heel normaal om gewoon een naturel pannenkoek te maken met poedersuiker/stroop of gewone suiker. Toch is dit eigenlijk te gewoontjes voor deze tijd want je hebt tegenwoordig zoveel varianten dat je er gewoon gek van word. Ik blijf toch echt bij mijn naturel pannenkoek want ik houd niet zo van die poespas maar welke smaken zijn er eigenlijk allemaal?

Als ik alle smaken zou moeten opnoemen dan word dit artikel veel te lang en daarom ben ik eens gaan kijken naar de pannenkoek toppings waar ik zo mijn bedenkingen bij heb. Misschien is het wel net jouw favoriete pannenkoek laat het dan ook weten hoe hij smaakt en wat jij er zo bijzonder aan vind.

1. PANNENKOEK SHOARMA 

Oké dit is toch wel één waar ik bij denk van hoe kan dit lekker zijn? Ik geef toe een lekker broodje shoarma mag je mij best voor wakker maken maar een pannenkoek met een shoarma topping niet bepaald.

2. PANNENKOEK PIZZA

Néé een liefhebber van pizza ben ik al niet dus ga het dan al helemaal niet op mijn pannenkoek doen. Oregano, tomaat, ui, paprika, kaas, champignons en daaronder de pannenkoek. Ik zie misschien wel de connectie met een pizzabodem maar dan nog!

3. PANNENKOEK KALFSRAGOUT

Bij een iets meer culinair restaurant kwam ik de pannenkoek tegen met kalfsragout, hoe dan? Ik weet dat je ragout in een kroket hebt of in zo'n bladerdeeg schuitje maar op je pannenkoek? Ik heb deze variant ook nog niet veel zien voorkomen in pannenkoekenrestaurants dus ik denk dat het iets culinair is maar zou jij hem willen proberen?


Voor mijn vriend maak ik vaak kaas of spek pannenkoeken maar dit snap ik nog wel enigszins al vind ik het toch nog heel apart. Dan doet hij er ook nog stroop op en dan zie je mijn gezicht al helemaal wegtrekken. Misschien ben ik gewoon niets gewend maar ik geniet gewoon lekker van mijn naturel pannenkoek met poedersuiker.

Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.