woensdag 7 oktober 2015

Spam je blog!


Het is weer een hele poos geleden dat ik een SPAM JE BLOG! online zetten maar vandaag vond ik het wel weer eens tijd. Over een paar uur duik ik lekker het zwembad in want ik ben een weekje weg in Centerparcs Heijderbos en ga nu nog volop genieten van twee volle dagen. Zelf vind ik het altijd super leuk om op andere blogs terecht te komen dus deel gerust allemaal je link! Vertel wel even waar je blog over gaat zodat we weten waar we naar gaan kijken.

Dus kom maar op met jullie linkjes naar jullie blog! Ik spam daarom hier direct mijn gezamenlijke blog met mijn zus zodat jullie daar ook een kijkje kunnen nemen. Deze gaat over van alles en nog wat zo schrijft mijn zus over haar ervaringen als moeder maar ook heerlijke recepten.


Liefs Chantal


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.