dinsdag 6 oktober 2015

Tekenfilms die ik vroeger keek! - Deel 1

Ik zag bij moniekleonie.nl dit artikel staan en toen ging ik zelf nadenken over de tekenfilms die ik vroeger keek en dat waren er toch wel een hoop dus vandaar dat ik die graag met jullie deel. Dit zijn natuurlijk de tekenfilms die er in mijn tijd op de televisie waren bij FoxKids/Jetix en Cartoon Network. Misschien herken je er nog wel een paar want ik weet dat één ervan nu nog steeds regelmatig te zien is en steeds vernieuwd word.

1. POKÉMON


Ja deze is nog steeds op de buis te zien maar toen ik nog een klein meisje was is Pokémon echt begonnen. De eerste afleveringen waar Ash Ketchum weg ging uit Pallet Town om een pokémontrainer te worden. Pikachu was vanaf het begin mijn favoriete pokémon waar ik vroeger een henna tattoo van liet zetten in Turkije en ik liep ook in een Pikachu shirt. Ja dit was toch wel mijn lieveling tekenfilm en ik geef toe dat ik het nu ook nog wel eens kijk en speel op de 3DS.

2. TOTALLY SPIES


Dan deze drie stoere meiden die zo uit het niets weer werden opgeroepen om de wereld te redden. Sam, Alex en Clover waren drie studenten uit Beverly Hills die geheimen spionnen waren in dienst van organisatie WOOHP ( World Organization of Human Protection ) Alle drie de meiden hadden andere karakters en dat maakte het juist leuk. De een was een jongens gek en de andere weer een nerd maar toch drie dikke vriendinnen.

3. BEUGELBEKKIE


Twee weken terug zag ik een stukje voorbij komen van beugelbekkie en eerlijk gezegd was ik beugelbekkie helemaal vergeten tot dat moment. Nu ik aan de intro denk van beugelbekkie ben ik hem gelijk alweer aan het meezingen. Sharon Esther Spitz was het meisje met de beugel die magnetisch was en daardoor kwam ze soms in hele vervelende situaties. Toch vond ik haar echt een held en super leuk om naar te kijken.

Aangezien het nog best wel veel tekenfilms zijn die ik vroeger keek ga ik hem verdelen in meerdere delen want anders word dit een onwijs lang artikel. Wekelijks zal er dus een deel online komen maar laat alvast in de reacties hieronder achter wat jouw lieveling tekenfilm was/is?

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.