woensdag 25 november 2015

HELLO I'M BACK!


Wat is het een tijd geleden dat ik een artikel online heb gepost op www.miszbloggie.nl maar ik ben weer terug van weg geweest. Het was een onwijs drukke en heel erg stressvolle periode waardoor ik er even niet met mijn hoofd bij was sorry. Zoals jullie misschien wel weten ben ik inmiddels getrouwd en dat heeft mij heel veel grijze haren bezorgd zo'n stress had ik in mijn lichaam zitten. Inmiddels ben ik lekker aan het na genieten van een weekje Centerparcs in Frankrijk wat echt heerlijk was. Nu nog een aantal dagen vrij en dan vanaf volgende week woensdag weer aan het werk. Nu zul je misschien denken wat heb je na je vakantie dan gedaan?

Mijn neefje was 2 jaar geworden dus na de lange rit vrijdag zijn we uiteten geweest. Zaterdag was ik kapot dus dat was echt een lazy saturday en zondag werd mijn neefje zijn verjaardag echt gevierd. Maandag tot en met vandaag ben ik gezellig met mijn moeder en zus leuke dingen wezen doen maar morgen even een dagje voor ons huisje en beide blogs. Ik miste het schrijven onwijs maar mijn hoofd zat helemaal vol met van alles en nog wat. Zo had ik op de vakantie ook opeens een huilbui uit het niets omdat het me gewoon even allemaal te veel was want trouwen al deden we het klein is stressvol. Ik ga jullie nog alles vertellen over mijn bruiloft, de vakantie en nog veel mer leuks. Ook heb ik een aantal dagen gevlogt tijdens de vakantie dus die zien jullie ook snel verschijnen.

Ik vind het wel super tof dat jullie gewoon toch regelmatig op mijn blog zijn gekomen om even een kijkje te nemen maar vanaf nu ben ik er weer dus dan valt er weer genoeg te lezen en te bekijken.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.