vrijdag 27 november 2015

Mevrouw Leeflang - Zeeman
Ja zo ga ik nu door het leven! Donderdag 12 november 2015 hebben Jasper en ik het JA woord aan elkaar gegeven en wat een stress ging daar bij vooraf. Ik weet niet wat er met me aan de hand was maar ik was de weken voor de bruiloft een ramp! Ik mag van geluk spreken dat Jasper die dag JA heeft gezegd want hij heeft het echt wel moeilijk gehad. Maar ik heet dus vanaf nu Chantal Leeflang - Zeeman. Voor mijn blog blijf ik wel gewoon Chantal Zeeman omdat ik dat gewoon makkelijker vind anders moet er weer van alles aangepast worden maar mijn lezers mogen mijn nieuwe achternaam natuurlijk wel weten.

Waar de stress vandaan kwam ik durf het jullie echt niet te zeggen want echt een grote bruiloft hadden we nou ook weer niet maar toch. Ik denk dat ik het gewoon heel spannend vond omdat dit wel een grote stap is in onze relatie want nu zit je aan elkaar vast. Als er nu iets mis gaat dan moeten we gaan scheiden en dat brengt alleen maar problemen met zich mee. Natuurlijk ga ik hier niet vanuit dat dit ooit gaat gebeuren maar ik heb er de dagen voor de bruiloft wel stil bij gestaan. Gelukkig zijn we heel blij met elkaar en na de bruiloft was de meeste stress mijn lichaam uit en mocht ik mezelf de vrouw van Jasper noemen.

De bruiloft was klein maar fijn en was ook zo weer voorbij. Om 07:30 zaten we aangekleed en wel te wachten tot we richting het gemeentehuis gingen. Jasper zag mij toen voor het eerst in de jurk en was blij verrast want hij had een hele andere kleur verwacht. Na een aantal keer op mijn mobiel te hebben gekeken was het om 08:15 tijd om de auto in te stappen richting het gemeentehuis van Zaandam. Daar aangekomen begon ik het opeens bloed heet te krijgen maar met goede moed liepen we de parkeergarage uit naar het gemeentehuis. Daar aangekomen zaten mijn opa, oma, schoonmoeder en Jasper zijn stiefvader al op ons te wachten. Mijn schoonmoeder heeft voor mij het bruidsboeket gemaakt waar ik heel blij mee was.

Langzamerhand druppelde iedereen binnen maar om 09:00 ware de getuigen van Jasper er nog niet dus die begon hem toch wel knijpen. Gelukkig kwamen ze na enkele minuten binnen gewandeld en was het tijd voor de ceremonie. In nog geen 15 minuten tijd hadden wij ons JA woord gezegd en alles ondertekend en gingen we vanaf dat moment door het leven als man en vrouw. Mijn opa was erg emotioneel wat wel heel mooi was om te zien. Twee collega's waren er ook nog en van hun ontving ik een super groot cadeau dat vanuit alle collega's gegeven werd.

Toen kwamen we bij de auto en zagen we daar van die rot blikjes onder zitten grrrr.. ik had nog gezegd dat ik dat echt niet wou hebben maar toch zaten ze erop. Aan beide kanten van de spiegels stond ook nog MR en MRS dus dat was wel leuk gedaan door mijn familie. Eenmaal aangekomen thuis gingen we een lekkere brunch houden met de familie want we hielden het klein maar eerst moest de bruidstaart aangesneden worden. Hij smaakte echt verrukkelijk en ik was blij dat ik deze had laten bestellen bij een bekende van mijn zus. Rond 12:00 was iedereen eigenlijk al vertrokken omdat wij nog naar België moesten gaan. Super leuk trouwens van mijn familie hadden we bruidsuite gekregen in het Van der Valk hotel waar we die nacht sliepen en stiekem had ik deze al aan zien komen. Voor de rest kregen we het bekende envelopje en nog wat kleinigheidjes.

Daarna zijn we snel vertrokken naar België voor een geweldige overnachting in Van der Valk hotel Verviers maar hier binnenkort meer over anders word dit artikel wel heel lang. Het was een mooie dag waarbij het zonnetje ook nog eens scheen met de mensen om ons heen waar we het meest van houden en dat hoort op zo'n dag. Toch hoop ik maar één keer in mijn leven te trouwen hoor hihi!

Liefs Chantal

2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat een geluk dat ie toch nog met je getrouwd is ;)
  Je taart ziet er verrukkelijk uit!
  veel geluk voor de toekomst
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ja dat betekend dat hij toch echt van me houd haha.

   Verwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.