zondag 29 november 2015

Vrijgezellenmiddag van der valk Akersloot - High Tea


Bij trouwen hoort eigenlijk ook een vrijgezellenfeest maar ik ben daar niet zo van dus besloten de dames aan mijn kant van de familie om gezellig een High Tea te gaan doen. Zelf vind ik dit heel leuk dus dit viel helemaal goed in mijn straatje. Het plan was om eerst naar Wonders in Zaandam te gaan maar mijn moeder hoorde goede verhalen van de High Tea bij van der valk dus besloten wij dit eens te proberen. Het was super gezellig en heel veel dus ik raad dit echt aan bij iedereen voor een gezellige middag.


Wij kwamen aangelopen en de tafel stond al klaar voor ons en wat stond er veel op. Wij waren al wat gewend van Wonders Zaandam maar dit was bijna gewoon het dubbele. Allemaal lekkernijen en voor ieder wat wils.

- Scones
- Petitfour
- Bonbons
- Taartjes
- Cake
- Eclairs
- Diverse broodjes
- Bruschetta's
- Twee soorten quiche
- Fruitsalade

Wat jullie op de foto zien stond er dus voor 5 dames. Verder stonden er ook kannen met heet water voor de thee en een groot pluspunt vond ik de Jus d'orange omdat ik niet zo'n thee liefhebber ben. Op de broodjes zat eiersalade, filet american, zalm etc. Voor bij de scones was er clotted cream en allemaal lekkere soorten jam.


Dagelijks tussen 13:30 en 15:30 is er gelegenheid om te genieten van een lekkere High Tea. Wij zaten rond half 5 nog steeds aan tafel en dat was geen probleem want wij hebben op dat moment er niets over gehoord. Per persoon betaal je € 22,50 en dat vind ik voor de kwaliteit en hoeveelheid erg meevallen en het zeker waard. Natuurlijk het is een hoop geld en daar kun je ook uitgebreid voor lunchen maar dit vind ik stiekem toch wel veel gezelliger. Ideaal voor mij als een vrijgezellenmiddag!

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.