donderdag 17 december 2015

Bruidssuite van der valk hotel Verviers


Donderdag 12 november ben ik getrouwd met Jasper en daarna zouden wij gaan overnachten in van der valk hotel Verviers in België. We hadden een normale kamer geboekt maar van mijn familie kregen wij de bruidssuite en dat vond ik echt een super leuk cadeau. Wij hadden er zelf ook over nagedacht maar stiekem had ik al een vermoeden dat mijn familie dit zou doen want ze kennen mij wel een beetje. Wij kwamen aangereden en het leek wel Zweinstein van de Harry Potter films, ja ik ben een groot liefhebber! Het zag er prachtig uit en daardoor waren we alleen maar meer benieuwd naar onze bruidssuite.


Bij binnenkomst viel het enorme bed al op wat echt prachtig was. Je kon gemakkelijk met vier man in dit bed liggen zo groot was dit bed. Een leuk detail vind ik de gordijnen om het bed heen waardoor je een romantisch tintje zo heb gemaakt. Ook stonden er nog twee lounge banken, minibar, twee stoelen en een gigantische kast met slofjes in de kamer.  


Op de foto lijkt dit bad klein maar in werkelijkheid kon je hier gemakkelijk met drie man in liggen. Wij hebben hier natuurlijk ook lekker in gelegen want dat hoort toch wel op je huwelijksnacht. Naast het bad stond van alles en dat keer twee. Badschuim, badzout, shampoo, conditioner etc. Ook voor de man stond er nog een shaving set en voor de dame make-up reinigingsdoekjes. Een stukje luxe wat je wel verwacht in een bruidssuite. Deze zou ik zeker ook wel in ons huis willen maar helaas.


Ook was er nog een apart toilet maar hier heb ik helaas geen foto's van. Er stond een mooie ronde wasbak in de badkamer met een grote spiegel. Zoals je ziet was mijn familie ook nieuwsgierig dus vandaar dat mijn zus even in de badkamer staat. Super leuk vond ik de spiegel met een ringlamp eromheen om je nog makkelijker op te kunnen maken. Het zag er prachtig en verzorgd uit met voor ons ook nog een flesje bubbels.

Wij vonden dit een onwijs leuke ervaring en zijn mijn familie ook super dankbaar voor dit cadeau. Wil je een getrouwd stel een leuk cadeau geven en hebben ze zelf nog geen bruidssuite geboekt dan raad ik dit zeker aan.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.