dinsdag 1 december 2015

December een maand vol gezelligheid


Het is weer december en dat betekend dat er een hoop leuke dingen weer voor de deur staan en ik heb er zin in. Je kunt zeggen dat december wel tot één van mijn favoriete maanden behoord. De maand december staat natuurlijk vooral in het teken van Sinterklaas en Kerst maar dit is niet alles voor dit jaar. Er staan een hoop leuke dingen op de planning en ik ga jullie deze maand proberen zoveel mogelijk mee te nemen.

- 5 december Sinterklaas
- 6 december Kian zijn 1e verjaardag
- 12 december Kerstmarkt in Haarlem
- 13 december I Love Beauty Event
- 20 december Mijn zus jarig + Sprookjesbos
- 25 december 1e kerstdag
- 26 december 2e kerstdag
- 31 december Oudjaarsdag

Ik wil de meeste dagen gaan vloggen omdat ik het elke keer steeds leuker vind om te doen. Ook is het leuker voor jullie om in beelden te zien hoe zo'n dag was maar ik zal ook van sommige dagen een plog maken. Het word een gezellige maand met veel leuke dagen. Ook wil ik meer artikels schrijven die met de feestdagen te maken hebben om samen in de stemming te komen.

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.