woensdag 9 december 2015

Het eindeloze afvalverhaal - Terug bij af!


Zolang ik me kan herinneren ben ik al bezig met mijn gewicht. Het begint dus echt een beetje het eindeloze afvalverhaal van Chantal te worden en ik geloof graag dat veel mensen zich hierin herkennen. Vorige week maandag ben ik opnieuw begonnen met Cambridge Weightplan 500 dit omdat dit gewoon snel gaat en ik daarna weer goed leer om te gaan met mijn voeding. 

Zoals jullie misschien wel weten was ik heel netjes afgevallen bijna 25 kilo met Cambridge Weightplan 500 maar helaas na meerder vakanties ging ik weer los. Natuurlijk kun je nu denken maar Chantal waar begin je dan niet gewoon lekker in januari. Als ik dat doe dan komt er alleen maar meer bij en nu houd ik het nog redelijk in bedwang. Ik geef echt toe dat ik nu af en toe wel wat mee zal snoepen met deze dagen maar ik probeer er nu wel op te letten want ik zonder Cambridge Weightplan niet had gedaan. Mijn eerste weegmoment is vanavond om 18:40 en verwacht niet 5 kilo maar misschien een kilo of 2 zou mooi ween. 

Ja die 25 kilo zat er bijna weer aan en nu hoor ik je wel denken ja dat heb je met zo'n crash dieet maar néé zo zit het nou niet. Mijn moeder is nu al maanden lang stabiel en ook zij heeft Cambridge Weightplan 500 gevolgd en is ruim 30 kilo daarmee afgevallen. Zij is daarna 12 weken langzamerhand weer erbij gaan eten en ook geleerd wat wel en niet kan en dit helpt. Ik ben natuurlijk gewoon weer lekker gaan snoepen, eten bestellen en noem zo maar op. Ja dat is helemaal verkeerd en dat maakt niet uit met welk dieet je dat combineert. Néé ik heb nu in principe buiten alle lekkernijen tijdens de feestdagen de komende maanden geen rare uitjes die mij kunnen afleiden. Dus ik hoop in Juli 2016 gewoon klaar te zijn en 38 kilo lichter te zijn dan dat ik nu weeg. 

Dit betekend dat ik er 8 maanden over zal doen dus ongeveer gemiddeld 4,75 kilo per maand moet afvallen. Ik vind dat een realistisch beeld en ik ga ervoor want ooit wil ik ook kindjes en dan wil ik wel een slankere mama zijn. Oja ik ben trouwens wel overgestapt naar een nieuwe consulente omdat ik de motivatie niet helemaal meer kon vinden bij mijn eerste en deze man heeft mijn moeder ook al eerder geholpen met afvallen. Hij is veel meer betrokken met Cambridge Weightplan en dat is net wat ik nodig heb. Het voelt als thuiskomen en niet alleen een plek om mijn geld te dumpen voor producten. Hij heeft een begin foto gemaakt dus wie weet dat ik hem over een tijdje ga delen met een nieuwe foto er naast waar ik minder kilo's ben maar dat duurt nog even. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.