donderdag 3 december 2015

Onze bruidstaart


Aangezien ik zo blij was met mijn bruidstaart wil ik daar toch nog even het één en ander over kwijt. Na heel veel foto's te hebben bekeken op internet en allemaal ideeën had opgedaan was het tijd om eens rond te kijken voor een banketbakker die onze bruidstaart wou maken. Ik schrok op dat moment echt wel even van de hoge prijzen die er werden gevraagd maar je trouwt maar één keer dus oké ik had het er wel voor over. Toen kwam mijn zus daar opeens met de man van een collega van haar die vroeger banketbakker is geweest en nu soms in zijn vrije tijd taarten maakt. Mazzeltje voor mij want hij had ook al vaker een bruidstaart gemaakt dus wij besloten met hem in zee te gaan.
Op een avond zijn wij daar heen gegaan om wat dingen te bespreken.

- Kleur van de bruidstaart
- Kleur van de roosjes
- Kleur van de blaadjes van de roze
- Kleur van de rand om de taart
- Welke standaard
- Hoeveel lagen/personen

Er kwam nog wel het één en ander bij kijken maar het eind resultaat mag er absoluut wezen. Zelf wilden ik eerst witte blaadjes bij de roze roosjes maar nadat ik een foto had ontvangen waarbij ik keuze had uit witte en groene vond ik de groene toch mooier.


De binnenkant had een laag banketbakkersroom en chipolata met daaroverheen natuurlijk heerlijke marsepein. Het was wel een vrij machtige taart waar je maar een klein stukje van hoeft te hebben maar hij was echt verrukkelijk. Zoals het hoort ligt het bovenste taartje nu in onze vriezer want die hoor je op te eten een jaar na je bruiloft. Ik weet nog niet of hij het zo lang volhoud maar wie weet want ik vind het toch een beetje eng om een jaar later de taart nog op te eten.

Liefs Chantal

1 opmerking:

  1. Dat ziet er heel mooi uit!! Kan me voorstellen dat het moeiljik is om een jaar te wachten met de rest opeten...
    sabrina

    BeantwoordenVerwijderen

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.