dinsdag 15 december 2015

Review - Milka Collage


Vorige week was ik met mijn moeder even boodschappen aan het doen in de Albert Heijn en ook liepen wij even langs het chocolade schap. Daar zag ik opeens in mijn ooghoek bij de Milka chocoladerepen twee nieuwe soorten liggen. Namelijk de Milka Collage in framboos, hazelnoot en stukjes pure chocolade en caramel fudge, biscuit en stukjes pure chocolade. Deze laatste reep besloot ik mee te nemen want ik houd van caramel fudge, biscuit en chocolade dus leek me een perfecte combinatie.

Toen ik de verpakking open maakte was ik even verrast door het uiterlijk. Iedereen die wel eens een Milka chocoladereep heeft gegeten weet dat je aparte stukjes heeft. Deze reep heeft dat ook maar net even op een andere manier wat overigens zeker niet verkeerd is want je heb 10 stukjes op van te kunnen genieten. 

Ingrediënten:

Suiker, palmolie, magere melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, weipoeder (van melk), tarwebloem (met toegevoegd calcium, ijzer, niacine en thiamine), magere cacaopoeder, melkvet, emulgatoren (sojalecithine E461, zonnebloemlecithine), glucosetroop, hazelnootpasta, invertsuikerstroop, gecondenseerde melk met suiker, zetmeel, koolzaadolie, rijsmiddelen (E500, E503), zout, boter, aroma's.


De achterkant van de reep laat duidelijk zien welke smaken deze chocoladereep moet bevatten. Je ziet stukjes purechocolade, caramel fudge blokjes en stukjes biscuit. Een heerlijkheid om naar te kijken maar smaakt hij ook zo lekker? Helaas vond ik hem heel erg tegenvallen want de smaken waren een stuk minder aanwezig dan verwacht. In principe is elke reep goed verdeeld met stukjes van de 3 smaken (op één stukje na). Toch proef je weinig tot niets als je een hapje en als je dan wel een ander smaakje proeft geeft het bij mij direct een nare nasmaak. 

De Milka chocolade zelf is wel lekker zacht maar ik vind het een teleurstelling deze Milka Collage chocoladereep. Te koop bij Albert Heijn en Jumbo. 

Liefs Chantal

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Miszbloggie. Mogelijk gemaakt door Blogger.

.

.

Twee zussen die hun passie delen over het schrijven en filmen van de dingen die gebeuren in ons leven.